Sorumun cevabını alamadım hala![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
asjdghashdgasjdhasgdasgdPlanet Minecraftdaki haritayı bize ben yaptım diye sunuyorsun. Ayıp ama !
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bunun espri olduğu anlayamayacak kişiler için gizli not. Evet benim mizah seviyem bu göz ardı edebilirsiniz.
Soru neydi hocamSorumun cevabını alamadım hala![]()
"Eski harita da kalacak demi sadece bu harita olmayacak ?"Du .sasjdghashdgasjdhasgdasgd
Soru neydi hocam
Kalacak da bunun siege olup olmayacağı kesin değil. Bakarsınız başka bir şey olur. Tankını, topunu, kitlerini hazırladığımız ve İngiliz - Fransız savaşıyla ilgili bir harita da gelebilir."Eski harita da kalacak demi sadece bu harita olmayacak ?"Du .s
Siege olsun diğer türlü saçma olur .sKalacak da bunun siege olup olmayacağı kesin değil. Bakarsınız başka bir şey olur. Tankını, topunu, kitlerini hazırladığımız ve İngiliz - Fransız savaşıyla ilgili bir harita da gelebilir.
Eski isim güzeldi hem ezberlermiştimİsmi değiştirdim arkadaşlar çok sallamasyon ve saçma bir isim vardı.
Tamam güzel süper de kalenin iç dizaynında büyük değişliklere gidilecek o zaman. Ki 10-15 oyuncu olduğu için siege değil belki yeniden Survival hafiften MMO tarzı bir şey olabilir.Eski isim güzeldi hem ezberlermiştim
Ayrıca Siege olsun lütfen süper olur![]()