Yıldız Oyuncu - Kanal Tanıtımı [+1500 Abone]

Kanal hoşuna gitti mi ?

• Evet

Kullanılan: 4 50.0%
  • Hayır

Kullanılan: 4 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Merhaba Millet Ben Umut Yıldız !
Oda Kim be ?
Heh başlayalım anlatmaya şu Umut Yıldız'ı ^^

Kendisi 15 yaşında oyun manyağı bir insandır aslında.Oyun hayatı küçüklüğünden beri devam eder ve gün geçtikçe sevgisi dahada artar.Sürekli yeni oyunlar keşfeden genç "Youtube" denen o malum sitede,oyunları oynarken videolarını çeken insanlar görür
ve inceledikçe onlara aşırı derecede imrenir.Oda böyle bir şeyler yapmak ister ama önünde büyük bazı problemler vardır.(En azından ona büyük gözüken)Sesi ve yaşı...
Sesinin ince olması onun için her zaman rahatsız edici olmuştur. Hmm birde yaşı vardır kafasına takılanlar arasında.Ama kendisi çok fazla büyümeyi beklemeden 15 yaşında iken bir kanal açar.Neyse ki sesi kalınlaşmıştır.Başlar videolarını çekmeye oyun grupları ve forumlarda paylaşmaya derken işte şimdi buralardadır.

Kanal Fragmanı

MCSG ve Ben

Minecraft Korku Haritası

Grand Theft Auto V - FreeRoam

CS:GO Komik Eğitim

Daha fazlasını merak ediyorsan hepsi kanalımda.
Kanalım Hoşuna Gittiyse Abone Olabilirsin ^^
Kanalım hakkında seviyeli; öneri,eleştiri vb. söyleyeceklerinizi mesaj olarak konu altında belirtebilirsiniz.

•Sosyal Medya Adreslerinde Yıldız Oyuncu•

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

•Kanalın İsmini Nasıl Buldun ?
Kanalın isminin "Yıldız Oyuncu" olmasının 2 adet nedeni var.
İlki soyadımın Yıldız olması ve benim küçüklüğümden beri oyunlara olan tutkum...
İkincisi bir arkadaş tavsiyesi...

•Neden Video Çekiyorsun ?
En başta da belirttiğim gibi imrendiğim için ve Youtuber olmayı çok istediğim için video çekip sunuyorum...
•Sana Nasıl Ulaşabilirim ?
E-Mail : [email protected]

Not : Sponsor Aranıyor.

@Iskefiyeli01 @Cazza144 @AzlaazTR @zombiespaceman1 @umut_ @owen_1 @MUHDE @MahmuTr @AxcelaD @AtomTR (10 Kişi Sınırı Doldu Yazmadıklarım Kusura Bakmasın^^ )

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Haftada Bir Video Atmayı Bırak Sonra Gel :)

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden tag listin en başındaydım :(
Herneyse 1000+ abone az bir sayı değil tebrik ederim :D Umarım 100.000 leri de görürüz :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bro Senin kanalıda
oyunbazın kanalınıda
ne yalan söyleyeyim gece gündüz izliyorum. Valla Nedense 2 nizde bi sardınız beni, izle beni Kemal izle beni Kemal diyorsunuz gibi geliyor :D .

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bak buna katılıyorum. Her ne kadar o sebebini bilsem de sen devam et eninde sonunda değerlenecek :D
Ayrıca o tanıtım ne lan öyle? "Korkuyordu Umut Yıldız! Dislike atacaklar diye korkuyordu! Ama kendini bırakmıyordu Umut.. Hayır! Yapıcam!! diye haykırıyordu.." gibi bi anlatım olmuş asdfghjk
Sana 500 ayrı hesaptan dislike attım olm.