Tek Ayakta Duran Minecraft Oyuncusu Ben Miyim ?

Tek Ayakta Duran Minecraft Oyuncusu Ben Miyim ?[Oy Değiştirilemez]

• Evet

Kullanılan: 4 21.1%
  • Hayır, kardeşim bende varım .Biz varız !

Kullanılan: 15 78.9%

• Kullanılan toplam oy
    19

Alper Kurt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam Tekrar Ben Alper,
Konu Başlığından anladığınız gibi bir sorum var "Tek Ayakta Duran Minecraft Oyuncusu Ben Miyim ?" sorum bu ! nerede Minecraft oyuncuları ?! ne oldu ? herkes
Assasin"s Creed falan birçok kişi bırakıyor ayakta duramıyor ! neden mi ? çünkü :
Bir Mc (Minecraft) oyuncusu her zaman oyunu sevmeyi bilir ve özelliklerini kabul eder SERVERlere katılarak kendini geliştirir modlar yükler zevki artırır "Çok Oyunculu" olarak oynar ve arkadaşları ile oynar ama ne yazık ki bu alışkanlış artık gitti MC (Minecraft) denince cevapların %50"si şu oluyor "Minecraft Oynuyorum" şimdi ne oynuyorsunuz diyoruz ve cevap...! "Mc"yi (Minecraft"ı) bıraktım artık ..... oyunu oynuyorum " peki MC oynayan hiç mi kalmadı ? her arkadaşım teker teker bırakıyor....
  • S - Lütfen "Tek Ayakta Duran Minecraft Oyuncusu Ben Miyim ?" Cevaplayın....
  • S -@craft_man lütfen bu konuyu ARŞİV"e atmayınız...​
  • Alper Kurt [McGamer KKurucusu
  • TEŞEKKÜR EDER VE CEVAP BEKLER ("Cevap Bekliyorum")

Alper Kurt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
the last of mc
not steel ben yet
no last no mc no assasyan kriid
ingilizcem bitti gidiyim ben

ÇevrimiçiOyuncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
sanırsam arkadaş ingiliz ve google çeviri kullanıyor.
yada 2. veya 3. dili türkçe yada çok şiir yazıyor devrik cümleleri manasız şekilde birleştiriyor.
anladığım kadarı ile minecraftı niye herkes bırakıyor diye yakınıyorsun :D
çünkü oyun belli bir süreden sonra tekrar ediyor dinlenmek için 1-2 ay boyunca minecraftı bırakıp sonra geri dönen çok fazla kişi tanıyorum.

Alper Kurt

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sanırsam arkadaş ingiliz ve google çeviri kullanıyor.
yada 2. veya 3. dili türkçe yada çok şiir yazıyor devrik cümleleri manasız şekilde birleştiriyor.
anladığım kadarı ile minecraftı niye herkes bırakıyor diye yakınıyorsun :D
çünkü oyun belli bir süreden sonra tekrar ediyor dinlenmek için 1-2 ay boyunca minecraftı bırakıp sonra geri dönen çok fazla kişi tanıyorum.
Dinle kardeşim (laf sokmaya falan başlamıyorum) ben buna yakın bir şey için yakınıyorum MİNECRAFT"ı bırakıyorlar "Az mola verek şu mcyi bırakak ascr fln oynayak knk" diyorlar bi bakıyorum adam herşeyi unutuyor oynamıyor...

ÇevrimiçiOyuncu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dinle kardeşim (laf sokmaya falan başlamıyorum) ben buna yakın bir şey için yakınıyorum MİNECRAFT"ı bırakıyorlar "Az mola verek şu mcyi bırakak ascr fln oynayak knk" diyorlar bi bakıyorum adam herşeyi unutuyor oynamıyor...
çünkü minecraft tekrar eden bir oyundur hardcore bile belli bir süre sonra sıkıcı oluyor hatta gittim ultra harded survival (modlu) oynadım hala zorlamadı :D
tamam 100lerce kere öldüm ama zorlamadı
bende sadece haftada 1 e indirdim öyle daha eğlenceli oluyor.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Korkma ölmez mc takma kafana yaş aralığı sonuçta 6-16 arası gibi çoğu 3 yıl oynasa her yıl bilmem kaç jojuk dolsa
Türkiye'de yunuslar yanlız kalmasa(Matematik dehasıyım yaw :D)

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Minecraft iyi bir oyun da olsa sıkıyor. Başka oyunlara yönelmek zorunda kalıyorsun. Yapım aşamasındaki Haritam olmasa MC'a girmezdim.