HidesaburaUeno
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Sende 18 Bin Alemden Birini Seçip Defol Git Burdan.Sen 5. Boyuta git ve birdaha gelme lütfen
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sende 18 Bin Alemden Birini Seçip Defol Git Burdan.Sen 5. Boyuta git ve birdaha gelme lütfen
5 den 18.000 e çıktı boyutlar helal olsun adam boyut çıkarıyor biryerinden.Sende 18 Bin Alemden Birini Seçip Defol Git Burdan.
Boyut Değil Alem. Az Kuran Öğren.5 den 18.000 e çıktı boyutlar helal olsun adam boyut çıkarıyor biryerinden.
Hangi surede - ayette yazdığını söylernisin 18.000 alem olduğunu kaynakda at lütfenBoyut Değil Alem. Az Kuran Öğren.
Atacağım Canım Benim Azıcık Bekle.Hangi surede - ayette yazdığını söylernisin 18.000 alem olduğunu kaynakda at lütfen
Belki bilimsel olmayabilir.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" Sözü edilen durumun hiçbir bilimsel dayanağı olmadığı gibi ispatlanması çok kolay olan bu iddianın gerçekliğine dair ortaya hiçbir kanıt sunulamamıştır."
Kim ne derse dedin isterse 100 yıl araştırma yapılsın kimse haklı olmaz tek haklı kişi coolkinqdir‼‼Belki bilimsel olmayabilir.
Belki dinsel olmayabilir.
Fakat bu evrende varolan bir şey.
Al Sana 18 Bin Alemin Kanıtı :Kim ne derse dedin isterse 100 yıl araştırma yapılsın kimse haklı olmaz tek haklı kişi coolkinqdir‼‼
BİLİMADAMLARI YALANCII ONLAR BİRŞEY BİLMİYOR SİZ coolkinq e İnanın!11!1!bir!1
Ben farklı birşeymi söylüyorum ?o bildiğin boyut değil evrendeki boyut olarak
http://store.****************/30/2c/ef/302CEF456B3BDD68D338EE84489216BE.gifAl Sana 18 Bin Alemin Kanıtı :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Artist Herif.
Edit: büyük failAl Sana 18 Bin Alemin Kanıtı :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Artist Herif.
Tşk.Al Sana 18 Bin Alemin Kanıtı :Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Artist Herif.
Nerde Kafir Dedim Ben ? Artist'i Ateist Olarak Algıladıysan Yazık :/Millete müslümanlık taslıyorsun ama müslümana kafir demenin insanı dinden çıkarttığını bilmiyorsun
Gerçekten yazık size ya
Oha büyük fail mobilden zar zor okudum özür dilerim ;(Nerde Kafir Dedim Ben ? Artist'i Ateist Olarak Algıladıysan Yazık :/
Gül Gül Ölmekteyim Şu AndaOha büyük fail mobilden zar zor okudum özür dilerim ;(