Dragon Cave yumurtam.

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sanal , canlı olmayan bir şey nasıl zavallıcık oluyor?
Ve birde bu linke tıklarsam onlar büyük ihtimalle para kazanacaklar.
Bu sitede bence o yüzden açılmış. Sanki burda hayvan besliyormuş gibi sanal ve canlı olmayan birşeyi besliyorsunuz!
Ve zavallıcık diyorsun!!,
Siteye para kazandırdıgını biliyoruz.Bizi azarlamana gerek yoktu .Neden zavallıcık dediğimi sorarsan bu bnm sanal hayvanım istedigimi derim birdaha tartışma açmassan sevinirirz :)[DOUBLEPOST=1414823772,1414823573][/DOUBLEPOST]yeni yumurta attım tıklayın beyler sizde yumrta atın tık atayım bide epic herhalde o ?[DOUBLEPOST=1414827309][/DOUBLEPOST]
Seninkilere atarımda hastalanıp ölme riskleri var az wiev atıcam seninkilere site için özel mesajla ulaş çok var şimdi toplamak zor geldi :D[DOUBLEPOST=1414780623,1414770131][/DOUBLEPOST]Hayırlı olsun iki tanesi çıkmış ama hasta olma ihtimalleri yüksek bi bak
sagol :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Siteye para kazandırdıgını biliyoruz.Bizi azarlamana gerek yoktu .Neden zavallıcık dediğimi sorarsan bu bnm sanal hayvanım istedigimi derim birdaha tartışma açmassan sevinirirz :)[DOUBLEPOST=1414823772,1414823573][/DOUBLEPOST]yeni yumurta attım tıklayın beyler sizde yumrta atın tık atayım bide epic herhalde o ?[DOUBLEPOST=1414827309][/DOUBLEPOST]
sagol :D
Yeni yumurtan uncommon onada bi ara izlenme atarım istersen :D

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ben 8-9 site kullanarak yapıyordumda 1 tane sitede yetiyormuş bir günde 1500 wiev falan getirdiydi onu kullanabilirsiniz isteyene atarım siteyi