Şu an galandele render yapıyorum. Önceki konuda fotoğraflama çok kötüydü. Belki bu sefer biraz değer görür PMC deBiraz öyle olmuşHa bu arada açıklamayı genelde kimse okumaz zaten kitaplardaki önsöz olayı gibi
Şu an galandele render yapıyorum. Önceki konuda fotoğraflama çok kötüydü. Belki bu sefer biraz değer görür PMC deBiraz öyle olmuşHa bu arada açıklamayı genelde kimse okumaz zaten kitaplardaki önsöz olayı gibi
Onun konusunu açmış mıydın sen pmc deŞu an galandele render yapıyorum. Önceki konuda fotoğraflama çok kötüydü. Belki bu sefer biraz değer görür PMC de
Açtım ancak iğrenç bir konuydu sildim. 5 dakikaya yenisi gelecek takipte kal.[DOUBLEPOST=1414922389,1414921834][/DOUBLEPOST]Onun konusunu açmış mıydın sen pmc de
Onun konusunu açmış mıydın sen pmc de
Duvarlar büyük çok çıkıntılı olduğu için de desen yapamamışsın sanırım acayip boş duruyor haAçtım ancak iğrenç bir konuydu sildim. 5 dakikaya yenisi gelecek takipte kal.[DOUBLEPOST=1414922389,1414921834][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aslında duvarlar küçüktü de oyun için falan büyüttüm oradan kaybetti yani 3 aşamadan oluşuyor kale. Amaç ilk aşamaydı aslında fazlalık oldu dışı haklısın da yine de ben şekil olarak sevdim.Duvarlar büyük çok çıkıntılı olduğu için de desen yapamamışsın sanırım acayip boş duruyor ha
Neyse verdim dianı hadi yine iyisin ^^Aslında duvarlar küçüktü de oyun için falan büyüttüm oradan kaybetti yani 3 aşamadan oluşuyor kale. Amaç ilk aşamaydı aslında fazlalık oldu dışı haklısın da yine de ben şekil olarak sevdim.
Enes kurtar beni işsizleşiyorum alsdhashkdgNeyse verdim dianı hadi yine iyisin ^^
İşsazı issinin issassızEnes kurtar beni işsizleşiyorum alsdhashkdgLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aynı sinema kapak fotoğrafları gibi ne güzel renderlıyosun öyleEnes kurtar beni işsizleşiyorum alsdhashkdgLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hayır açmıyor. Cinema 4D olsa hele göreceksin. Cinematic yapamıyorum yetmiyor bilgisayar gücü.Aynı sinema kapak fotoğrafları gibi ne güzel renderlıyosun öyleBu yapılara bi cinematic güzel gider aslında pc shader açıyo mu senin
Sırf şu roninin cinematicleri için günlerimi harcadım ben de zamanım olursa kanal falan açmayı düşünüyorum açarsam sana da çekerim ^^Hayır açmıyor. Cinema 4D olsa hele göreceksin. Cinematic yapamıyorum yetmiyor bilgisayar gücü.
Oo alırım bir dal.Sırf şu roninin cinematicleri için günlerimi harcadım ben de zamanım olursa kanal falan açmayı düşünüyorum açarsam sana da çekerim ^^