Zurinqun
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Mirhabalar. Ben sola baktığınızda gördüğünüz kişiyim.
CraftBukkit gittiğinden beri(aslında ondan çok daha önce) plugin(eklenti) işleriyle olan bağımı kesmiştim.
Bugün bana ne olduysa bi' sunucuya girip "admin op ver" diyip herkesi trolleyip sunucudan çıktıkan sonra "Zorin git GroupManager ayarla." moduna girdim.
Neden böyle oldu anlayamadım eklenti ayarlarken dinlediğim müziği dinlemem mi yoksa?
Çünkü beyin hatıraları dinlediğiniz müziklere kaydeder.
Herhalde ondandır.
Bilmiyorum.
Ama herneyse, bana CraftBukkit lazım. Spigot da olur ama Spigot'da birkaç eklenti hata verdiği için(onlar kendilerini biliyorlar asfasfdsa) CraftBukkit'i tercih ediyorum.
Aranızda 1.7.5 versiyonu için olan varsa bana verebilir mi?
Ayarlayacağım eklentiler:
GroupManager
LegendaryMessages
Lockette
iConomy
Ve ismini saymadığım birkaç eklenti daha.
Tüşükkürlür kündünüzü üyü bükmüyü ünütmüyün.
CraftBukkit gittiğinden beri(aslında ondan çok daha önce) plugin(eklenti) işleriyle olan bağımı kesmiştim.
Bugün bana ne olduysa bi' sunucuya girip "admin op ver" diyip herkesi trolleyip sunucudan çıktıkan sonra "Zorin git GroupManager ayarla." moduna girdim.
Neden böyle oldu anlayamadım eklenti ayarlarken dinlediğim müziği dinlemem mi yoksa?
Çünkü beyin hatıraları dinlediğiniz müziklere kaydeder.
Herhalde ondandır.
Bilmiyorum.
Ama herneyse, bana CraftBukkit lazım. Spigot da olur ama Spigot'da birkaç eklenti hata verdiği için(onlar kendilerini biliyorlar asfasfdsa) CraftBukkit'i tercih ediyorum.
Aranızda 1.7.5 versiyonu için olan varsa bana verebilir mi?
Ayarlayacağım eklentiler:
GroupManager
LegendaryMessages
Lockette
iConomy
Ve ismini saymadığım birkaç eklenti daha.
Tüşükkürlür kündünüzü üyü bükmüyü ünütmüyün.