Nikola Tesla İllümemati Made by taygun26

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Nikola Tesla, 700'den fazla icadıyla en fazla patenti olan insan. Kendisi, stratosfere dalgalar göndererek deprem oluşurulabileceğini keşfetmiştir. Bu keşif, günümüzde H.A.A.R.P isimli projede kullanılmaktadır. Ayrıca kendisi, kablo kullanılmadan veri aktarımı yapılabileceğini de keşfetmiştir. Bu keşif günümüzde birçok alanda kullanılmaktadır. Alıntı değildir, çalmayın pls :'(

Hani bana layk :'(
@Vienicome @MUHDE @Iskefiyeli01 @gökçecuq @KadirBerk @bat34 @Fujia

Coolkinq12_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nikola Tesla, 700'den fazla icadıyla en fazla patenti olan insan. Kendisi, stratosfere dalgalar göndererek deprem oluşurulabileceğini keşfetmiştir. Bu keşif, günümüzde H.A.A.R.P isimli projede kullanılmaktadır. Ayrıca kendisi, kablo kullanılmadan veri aktarımı yapılabileceğini de keşfetmiştir. Bu keşif günümüzde birçok alanda kullanılmaktadır. Alıntı değildir, çalmayın pls :'(
çaldım :p

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi

Hani bana layk :'(
@Vienicome @MUHDE @Iskefiyeli01 @gökçecuq @KadirBerk @bat34 @Fujia
Technopat'tan biliyorum bunu zaten canüm. Bill Gates illümemati geldi!
[DOUBLEPOST=1414946867,1414946429][/DOUBLEPOST]Toplu konuya taşındık
https://forum.gamer.com.tr/konu/illuemematiler-made-by-taygun26-and-me.227379/