AlichosTR
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Kız senle bu kadar ciddi düşünürken sen gaysn dmk hmm..Eheh nurmal en son gay olduğumu öğrenen kız lanet okumuştu![]()
Kız senle bu kadar ciddi düşünürken sen gaysn dmk hmm..Eheh nurmal en son gay olduğumu öğrenen kız lanet okumuştu![]()
Gelip tuhaf tuhaf mesajlar atan oydu ben napayımKız senle bu kadar ciddi düşünürken sen gaysn dmk hmm..
Boşver canum oralarıGay misinHiç yaptın mı
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yok canum karşı cinse en ufak bir şey hissetmiyorumGAY mısın? hmm... ilginç (bu kızlaara yaklaşmak için bi yalan değil değil mi? )
Çok saçma sorular soruyorsun cevap vermemi beklemen bile saçma olurBenim de sorunlarım var hiç yardımcı olmadın.
Sağa ne olom gayın özeli :'(Gay misinHiç yaptın mı
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Fatih değil mi real adın?Boşver canum oraları
Yok canum karşı cinse en ufak bir şey hissetmiyorum[DOUBLEPOST=1415123277,1415123211][/DOUBLEPOST]
Çok saçma sorular soruyorsun cevap vermemi beklemen bile saçma olur![]()
Hayur zaten söylemiştim :/Fatih değil mi real adın?
Ne yav çok merak ediyorum söyle üzeldenHayur zaten söylemiştim :/
Kaç yıldır gayım pls yanlış kişiye söylüyorsunHa bu arada gaylik utanılacak bir şey değil yani tınlama bunları :'(
Malesef canum fatih diyin yeterNe yav çok merak ediyorum söyle üzelden
Yahu bari ilk 2 harfini yada 1. harfini söyleKaç yıldır gayım pls yanlış kişiye söylüyorsun
Malesef canum fatih diyin yeter![]()
Yav ne geçecek eline ismimi öğrenince hem kediyi merak öldürürmüş boşverYahu bari ilk 2 harfini yada 1. harfini söyle