AŞK HAYATINIZDAKİ DURUM NE?

Sevgiliniz Var mı?

• Var B)

• Yok :(

• Combo var B) B)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim sevdiğim bir kız var.Gaiba bana gıcık kapıyor :D Kız arkamda oturuyor ikimizinde ingilizcesi iyi ama o nerdeyse tüm derslerde iyi.Bugün hoca sınav notlarını açıkladı.Hoca beni çağırdı ve notumu söyledi sonra yerime oturdum.Bana ne kadar aldın iyimi kötü mü aldın ? diye sordu.Sonra ardından yanımdaki arkadaşım gitti ama ona bir şey sormadı.Bu bir şeyi değiştirir mi bilmiiyorum aslında.İkimizde şarkı söylemeyi ve saçmalamayı seviyoruz :D İkimizde gevezeyiz :D

Birazda ibretlik şakalar yaparım.
Mesela geçen gün önümdekiyle konuşuyordu sonra ''kardeşler'' dediğini duydum kızın.Bende ''kardeşler kundura'' dedim :D Sonra önüm deki yüzüme tükürdü :D
Dua et bizim sınıfta olsaydı tükürmek yerine sıra atarlardı

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Senin uyardırdığın his saçmalamak oldu.Ben sana orada doğruları söyledim ve beni sadece doğrular üzebilir fakat eğer bir hata yaptıysam üzebilir.Ne yapmaya çalıştığını anlatır mısın ?

İstanbul'daki Çocukla Van'daki çocuğu ayırmak ırkçılıksa; Kardeşler ve Kardeşler Kundura'yı ayırmak da Irkçılıktır.Sonuçta hepsinin ne olduğu belli.İstanbul da Van'da Türkiyede.Buna göre Ayakkabı'da kardeşler kundura'da ve iki kardeş beraber kardeşler kundura'ya gidebilir :D

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstanbul'daki Çocukla Van'daki çocuğu ayırmak ırkçılıksa; Kardeşler ve Kardeşler Kundura'yı ayırmak da Irkçılıktır.Sonuçta hepsinin ne olduğu belli.İstanbul da Van'da Türkiyede.Buna göre Ayakkabı'da kardeşler kundura'da ve iki kardeş beraber kardeşler kundura'ya gidebilir :D
bonzai kafası

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Allah aşkına birisi beni şu salaktan kurtarsın.Nolur pls pls plsssss :(
KARDEŞLER KUNDURA ile KARDEŞLERİ aynı tutuyor.Mesela biz iki kardeşiz ve biz KARDEŞLER KUNDURAMI OLUYORUZ ! AYNI OLAN ŞEYLERİ SADECE KÜÇÜCÜK BİR [EDİT] FARK YÜZÜNDEN AYIRIYORSAN BUNA IRKÇILIK DENİR !

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
KARDEŞLER KUNDURA ile KARDEŞLERİ aynı tutuyor.Mesela biz iki kardeşiz ve biz KARDEŞLER KUNDURAMI OLUYORUZ ! AYNI OLAN ŞEYLERİ SADECE KÜÇÜCÜK BİR ŞEY YÜZÜNDEN AYIRIYORSAN BUNA IRKÇILIK DENİR !

İstanbulluyu ve Vanlıyı ''Kürt-Türk'' izlenimi üzerinden yapılırsa ırkçılık olur.Direk Doğudaki Çocuk ve Batıdaki Çocuğu ayırınca Irkçılık oluyorsa Kardeşler ve Kardeşler Kundurayı da ayırmak ırkçılıktır.Aynı mantık.Ayrıca iki kardeşsen zaten kardeşler kundurasındır!!!11birikiüçdörtbinbeşyüz25200

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
KARDEŞLER KUNDURA ile KARDEŞLERİ aynı tutuyor.Mesela biz iki kardeşiz ve biz KARDEŞLER KUNDURAMI OLUYORUZ ! AYNI OLAN ŞEYLERİ SADECE KÜÇÜCÜK BİR [EDİT] FARK YÜZÜNDEN AYIRIYORSAN BUNA IRKÇILIK DENİR !
İstanbulluyu ve Vanlıyı ''Kürt-Türk'' izlenimi üzerinden yapılırsa ırkçılık olur.Direk Doğudaki Çocuk ve Batıdaki Çocuğu ayırınca Irkçılık oluyorsa Kardeşler ve Kardeşler Kundurayı da ayırmak ırkçılıktır.Aynı mantık.Ayrıca iki kardeşsen zaten kardeşler kundurasındır!!!11birikiüçdörtbinbeşyüz25200

Zeki kardeşim istanbullu ile vanlıdaki tek fark Kürt-Türk mü ?
Irkçı,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ırklarının renk ve fiziki şekil esas alınarak birbirlerinden üstünlüğünü temel alan Irkçılık felsefesini benimsemiş kişilere verilen addır. Irkçı insanların göstermiş olduğu bu tutuma ise "ırkçılık" adı verilmektedir. - Wikipedi

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Zeki kardeşim istanbullu ile vanlıdaki tek fark Kürt-Türk mü ?
Irkçı,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ırklarının renk ve fiziki şekil esas alınarak birbirlerinden üstünlüğünü temel alan Irkçılık felsefesini benimsemiş kişilere verilen addır. Irkçı insanların göstermiş olduğu bu tutuma ise "ırkçılık" adı verilmektedir. - Wikipedi
Lan kendin söylüyorsun;Üstün tuttuğumu ne zaman gördün

EnchantedAA

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teker teker davranışlarını incelemiştim.Ee? Sonuç?
LAN SEN NE BİÇİM BİR SALAKSIN ABİCİM ABİCİM SEN KENDİNİ HEP HAKLIMI SANIYORSUN ! LAN GİDİYORSUN İNSAN ŞUNU YAMIŞ ŞU ŞÖYLEMİŞ DİYE KONULAR AÇIYORSUN KONULARININ YARISI HE BOŞ ULAN KONULARININ YARISI BOŞ LAN YARISI BOŞ YARISI OLUM YARISI BOŞ.BİRDE GELMİŞSİN Yeni Yetmesin;tanımıyorsun işime karışma FALAN DİYORSUN OLUM.BU NE TERBİYESİZLİKTİR LAN ''yeni yetme'' NE BİÇİM BİR TERBİYESİZLİKTİR.ABİ YENİ OLUNCA NE OLUYOR ! ORADA BENİ ESKİ BİR OYUNCU İLE KIYASLADIĞININ FARKINDAMISIN SEN LAN FARKINDAMISIN ! TERBİYESİZ KONULAR AÇIYORSUN,İNSANLARA LAF EDİYORSUN,İNSANLARIN ARKASINDAN KONUŞUYORSUN,SANA DOĞRULARI SÖYLÜYORUZ SEN ATAR YAPIYORSUN,LAN SEN NESİN BANA ONU SÖYLE

BAK ŞİMDİ GELİR ALTA ''okumaya üşendim'' DER.TERBİYESİZ İŞTE.

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
LAN SEN NE BİÇİM BİR SALAKSIN ABİCİM ABİCİM SEN KENDİNİ HEP HAKLIMI SANIYORSUN ! LAN GİDİYORSUN İNSAN ŞUNU YAMIŞ ŞU ŞÖYLEMİŞ DİYE KONULAR AÇIYORSUN KONULARININ YARISI HE BOŞ ULAN KONULARININ YARISI BOŞ LAN YARISI BOŞ YARISI OLUM YARISI BOŞ.BİRDE GELMİŞSİN Yeni Yetmesin;tanımıyorsun işime karışma FALAN DİYORSUN OLUM.BU NE TERBİYESİZLİKTİR LAN ''yeni yetme'' NE BİÇİM BİR TERBİYESİZLİKTİR.ABİ YENİ OLUNCA NE OLUYOR ! ORADA BENİ ESKİ BİR OYUNCU İLE KIYASLADIĞININ FARKINDAMISIN SEN LAN FARKINDAMISIN ! TERBİYESİZ KONULAR AÇIYORSUN,İNSANLARA LAF EDİYORSUN,İNSANLARIN ARKASINDAN KONUŞUYORSUN,SANA DOĞRULARI SÖYLÜYORUZ SEN ATAR YAPIYORSUN,LAN SEN NESİN BANA ONU SÖYLE

BAK ŞİMDİ GELİR ALTA ''okumaya üşendim'' DER.TERBİYESİZ İŞTE.

Okumaya üşendim.Farkettim de, bir tek sen bana ırkçı demişsin. Örneklendirmeyle Irkçılığı bir tutan cahil :)