EnchantedAA
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Hayır birde Kaan adlı bir arkadaş vardı.Okumaya üşendim.Farkettim de, bir tek sen bana ırkçı demişsin. Örneklendirmeyle Irkçılığı bir tutan cahil![]()
Hayır birde Kaan adlı bir arkadaş vardı.Okumaya üşendim.Farkettim de, bir tek sen bana ırkçı demişsin. Örneklendirmeyle Irkçılığı bir tutan cahil![]()
Teker teker davranışlarını incelemiştim.Ee? Sonuç?
Lö değişikler konuyu saptırmayın.LAN SEN NE BİÇİM BİR SALAKSIN ABİCİM ABİCİM SEN KENDİNİ HEP HAKLIMI SANIYORSUN ! LAN GİDİYORSUN İNSAN ŞUNU YAMIŞ ŞU ŞÖYLEMİŞ DİYE KONULAR AÇIYORSUN KONULARININ YARISI HE BOŞ ULAN KONULARININ YARISI BOŞ LAN YARISI BOŞ YARISI OLUM YARISI BOŞ.BİRDE GELMİŞSİN Yeni Yetmesin;tanımıyorsun işime karışma FALAN DİYORSUN OLUM.BU NE TERBİYESİZLİKTİR LAN ''yeni yetme'' NE BİÇİM BİR TERBİYESİZLİKTİR.ABİ YENİ OLUNCA NE OLUYOR ! ORADA BENİ ESKİ BİR OYUNCU İLE KIYASLADIĞININ FARKINDAMISIN SEN LAN FARKINDAMISIN ! TERBİYESİZ KONULAR AÇIYORSUN,İNSANLARA LAF EDİYORSUN,İNSANLARIN ARKASINDAN KONUŞUYORSUN,SANA DOĞRULARI SÖYLÜYORUZ SEN ATAR YAPIYORSUN,LAN SEN NESİN BANA ONU SÖYLE
BAK ŞİMDİ GELİR ALTA ''okumaya üşendim'' DER.TERBİYESİZ İŞTE.
Okumaya üşendim.Farkettim de, bir tek sen bana ırkçı demişsin. Örneklendirmeyle Irkçılığı bir tutan cahil![]()
Hayır birde Kaan adlı bir arkadaş vardı.
İyi Güzel![]()
Adamlara bak inatla devam ediyorlarAyrıca terbiyesizliğinin kanıtı
![]()
![]()
Ayrıca terbiyesizliğinin kanıtı
![]()
![]()
Lö değişikler konuyu saptırmayın.
Kombo yapmak nedir ya? Sanki oyun oynuyoz D:
Adamlara bak inatla devam ediyorlar
Helinvar yengemiz var![]()
Arkadaşım özel denen bir bölüm var ordan tartışsanız konunu amacı sapıyorÜzgünüm,lütfen beni banlayın
Bakın lütfen geldiğime pişman oldum.
Geldiğme işman oldum.Bıktım olum.Bari ırkçı değilsin diyelim tamam.Lan diğer anlattıklarım noldu adamların arkasından konuşuyorsun falan dedim oohohoho.Geçtin sen bunları hep çünkü DOĞRULARI görünce insan bir şey söyleyemez.
Helocan .sHelind
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konuşmayacağım banlayın beni olum banlayın.Öldürün beni bıktım bu dünyadan.Etrafımda durmadan salak insanlar dolaşıyor.Hocalar bile aptal aptal konuşuyor.Biri çocuklara falan GERİZEKALI diyor.Birisi de ön yargılı konuşuyor.Öldürün olum beni öldürün.Lütfen lan lütfen olum lütfen.Bıktım bıktım bıktım bıktım !Arkadaşım özel denen bir bölüm var ordan tartışsanız konunu amacı sapıyor
*Dıkşın* öldün çıkKonuşmayacağım banlayın beni olum banlayın.Öldürün beni bıktım bu dünyadan.Etrafımda durmadan salak insanlar dolaşıyor.Hocalar bile aptal aptal konuşuyor.Biri çocuklara falan GERİZEKALI diyor.Birisi de ön yargılı konuşuyor.Öldürün olum beni öldürün.Lütfen lan lütfen olum lütfen.Bıktım bıktım bıktım bıktım !
*Dıkşın* öldün çık