İNİNAL KART PTT DE NEKADAR

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İninal kartın fiyatı 5 liradır.
Eğer demek istediğin kartıma ne kadar para yükleyebilirim ptt de dahamı ucuz yükleyebilirim demek istiyorsan cevabın :
Pttde sınırlama yok. Tek sınırlaması kağıt para olması gerekiyor. 5 Lira bile yükleyebilirsin pttmatikte.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İninal kartın fiyatı 5 liradır.
Eğer demek istediğin kartıma ne kadar para yükleyebilirim ptt de dahamı ucuz yükleyebilirim demek istiyorsan cevabın :
Pttde sınırlama yok. Tek sınırlaması kağıt para olması gerekiyor. 5 Lira bile yükleyebilirsin pttmatikte.
Ama eğer kartı alırken ki fiyatı soruyorsan bir değişme olmaz ^-^ (Senin yazdığını yazmayayım diye alıntı yaptım :D)

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Abi yeter bezdim sizden 1000 kişi böyle bir konu açtı bari açan kişilere baksaydın düzgün bir cevap aldıysa sende aynısını yapsaydın yeter konu kirliliği oluyor artık 1 senedir durmadan aynı soru

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Abi yeter bezdim sizden 1000 kişi böyle bir konu açtı bari açan kişilere baksaydın düzgün bir cevap aldıysa sende aynısını yapsaydın yeter konu kirliliği oluyor artık 1 senedir durmadan aynı soru
Şöyle düşün en azından millet İninal alıp oyunları orjinal alıyorlar. :D

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle düşün en azından millet İninal alıp oyunları orjinal alıyorlar. :D
Peki orijinal oyun alman formu kirletmeni önlüyecekmi asla bende orijinalciyim ama düzgün davranıyorum bune ya adam geliyor aynı soruyu 100 forumda soruyor bıktım sürekli donanım haberde gibi yerlerde de durum böyle bıktım hepsinden

Wollark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hiçbir yerde fiyat farkı yoktur. (Yasa dışı istisnaları olabiliyor.)
Ininal kartın satın alım fiyatı 5 ₺'dir. Migrosta'ki 30 ₺'lik olayda şu oluyor: Alışveriş merkezi satın alım noktalarında kartı aldığın gibi anında 25 ₺ yüklettirmek şart, yoksa satmıyorlar kartı. Sen 30 ₺'ye kartı aldıktan sonra (5 ₺ Kart ücreti + 25 ₺ bakiye yüklettirme) kardın içinde ki 25 ₺'yi harcayabileceksin. Yani fiyatı normal, bundan fazla fiyatıda olsa az fiyatıda olsa legal dışıdır.