Ama eğer kartı alırken ki fiyatı soruyorsan bir değişme olmaz ^-^ (Senin yazdığını yazmayayım diye alıntı yaptımİninal kartın fiyatı 5 liradır.
Eğer demek istediğin kartıma ne kadar para yükleyebilirim ptt de dahamı ucuz yükleyebilirim demek istiyorsan cevabın :
Pttde sınırlama yok. Tek sınırlaması kağıt para olması gerekiyor. 5 Lira bile yükleyebilirsin pttmatikte.
D&R de 5 liraO migrosdekiler çok özür dilerim yav. Arkadaşıma 10 tlye satmışlar. Gİdin en temizi Ptt den alın![]()
Şöyle düşün en azından millet İninal alıp oyunları orjinal alıyorlar.Abi yeter bezdim sizden 1000 kişi böyle bir konu açtı bari açan kişilere baksaydın düzgün bir cevap aldıysa sende aynısını yapsaydın yeter konu kirliliği oluyor artık 1 senedir durmadan aynı soru
Peki orijinal oyun alman formu kirletmeni önlüyecekmi asla bende orijinalciyim ama düzgün davranıyorum bune ya adam geliyor aynı soruyu 100 forumda soruyor bıktım sürekli donanım haberde gibi yerlerde de durum böyle bıktım hepsindenŞöyle düşün en azından millet İninal alıp oyunları orjinal alıyorlar.![]()
Nediyonla At Kafası Biz Nerden BilelimAbi yeter bezdim sizden 1000 kişi böyle bir konu açtı bari açan kişilere baksaydın düzgün bir cevap aldıysa sende aynısını yapsaydın yeter konu kirliliği oluyor artık 1 senedir durmadan aynı soru
Senin gibi cahil ne bilecek tek bildiğin şey at kafası oda sende olan şey[DOUBLEPOST=1415299169,1415298528][/DOUBLEPOST]Zaten yeni üyesin birde senin için ban yiyememNediyonla At Kafası Biz Nerden Bilelim