S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Ben rakunum ama :'( Ne olur söyle bak küserim :'(Yav ne geçecek eline ismimi öğrenince hem kediyi merak öldürürmüş boşver![]()
Ben rakunum ama :'( Ne olur söyle bak küserim :'(Yav ne geçecek eline ismimi öğrenince hem kediyi merak öldürürmüş boşver![]()
O zaman iyi uzaklaşmalar sana canım :/"Yaradılşıtan beri erkek kadın,kadın erkek için yaratılmıştır" kafasına sahip olduğumdan ben uzaklaşıyorum bu konudan.
Bana cevap?O zaman iyi uzaklaşmalar sana canım :/
Ben rakunum ama :'( Ne olur söyle bak küserim :'(
Malesef sana cevap yokBana cevap?
Farkında olmadan şifreli mesajlar veriyorum harikayım@Vienicome tarafından saklanan şifreli mesajları açığa çıkarmak pek zor olmadı. Yüz ifadelerini birleştirin ve oluşan bölgenin içinde kalan kelimelere iyi bakın:
![]()
Farkında olmadan şifreli mesajlar veriyorum harikayım
Ama harbi bir şey manasınamı geliyir onlar![]()
Farkında olmadan şifreli mesajlar veriyorum harikayım
Ama harbi bir şey manasınamı geliyir onlar![]()
İvit canım sende gayım demiyormuydun hayurdurGaysın demek hım.![]()
Ovot conom son do goyom domoyor moydom hoyordor.İvit canım sende gayım demiyormuydun hayurdur![]()
Okuldada Soyle Bunu PlsGaymısın :0
uuu =-= ben biseksüelim[DOUBLEPOST=1415466862,1415466527][/DOUBLEPOST]bilmeyenler için 2 cinslede çıkanlara dneiyor :'(
Ar yu siriyıs.Gaymısın :0
uuu =-= ben biseksüelim[DOUBLEPOST=1415466862,1415466527][/DOUBLEPOST]bilmeyenler için 2 cinslede çıkanlara dneiyor :'(
Ben zaten sen şusun sen busun diye bi' şey demedim pls.ne varki bunda ._. kötü bir yanı yokki o-o erkeklere ilgi duymamam sizi ilgilendirmez ._.._.