Wii U Önerir Misiniz ?

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki ya Sonic Boom ? :([DOUBLEPOST=1415388593,1415388492][/DOUBLEPOST]
DS ile 3DS'in farkı ne ? :(
3ds çıkmadan önce ki eski konsolunun ismi=ds 3ds de çalışır fakat ds 3ds oyunlarını çalıştırmaz ds oyunlarını 3dse takarsan az biraz küçük oynarsın ve 3ds oyunları daha tuzludur ve 3ds oyunları 3 boyutlu oynayabilirsin

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Iphone 5c cihazımdan tapatalk ile gönderildi[DOUBLEPOST=1415389317,1415389282][/DOUBLEPOST]

fiyat olarak tuzlu
3ds oyunu = 160 ds oyunu = 10-20 tl
ben de olduğu için ben de yalan olmaz :p
R4 kart 3DS'te işe yarıyordur umarım yoksa iflas ederiz :D O kadar beğendiğim oyunlar var :D

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
R4 kart 3DS'te işe yarıyordur umarım yoksa iflas ederiz :D O kadar beğendiğim oyunlar var :D
r4 kart ds-3ds de çalışır
fakat r4 3ds oyunları çalıştırmaz sadece ds oyunları çalıştırır
ben denedim çalışmadı zaten r4 alacaksan yanın da micro sd kart da al vede arka tarafında barkod yazısına dikkat et sahte çıkabilir
çin malının çin malıda var :D

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
r4 kart ds-3ds de çalışır
fakat r4 3ds oyunları çalıştırmaz sadece ds oyunları çalıştırır
ben denedim çalışmadı zaten r4 alacaksan yanın da micro sd kart da al vede arka tarafında barkod yazısına dikkat et sahte çıkabilir
çin malının çin malıda var :D
Sonuç olarak 3DS oyunlarını bedava oynayabilme gibi bir imkanım var mı ? Söylediklerinden hiçbir şey anlamadım da :D

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonuç olarak 3DS oyunlarını bedava oynayabilme gibi bir imkanım var mı ? Söylediklerinden hiçbir şey anlamadım da :D
ıyyy balık .s
r4 kart da 3ds oyunları oynayamazsın onun için başka bir kart alman gerekli ismini hatırlıyamadım
teknik olarak sadece ds oyunları oynayabileceksin 3 boyutlu olanları oynayamayacaksın .s

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ıyyy balık .s
r4 kart da 3ds oyunları oynayamazsın onun için başka bir kart alman gerekli ismini hatırlıyamadım
teknik olarak sadece ds oyunları oynayabileceksin 3 boyutlu olanları oynayamayacaksın .s
O kartı bulursam 3 boyutlu oyun oynayabileceğim ama :D