qlawing
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
zamanında gb,gba,nesPeki kaç tane konsola sahipsin ?
şu an ise wii,3ds
zamanında gb,gba,nesPeki kaç tane konsola sahipsin ?
lol r4 sadece ds oyunlarını çalıştırıyorWii U alma. Şaka gibi bir konsol3DS al yanında R4 kart al. İnternetten indir oyunları R4'e at, para vermeden bütün 3DS oyunlarını oyna.
Peki ya Sonic Boom ?Wii U alma. Şaka gibi bir konsol3DS al yanında R4 kart al. İnternetten indir oyunları R4'e at, para vermeden bütün 3DS oyunlarını oyna.
DS ile 3DS'in farkı ne ?lol r4 sadece ds oyunlarını çalıştırıyor
Hayır yani Wii U'ya çıkacak olan Sonic Boom 3D, 3DS'e çıkacak ise 2D.Hayır, 3DS içinde var.
İstediğin oyunu atıp oynayabilirsinDS'i PS2 gibi düşün, 3DS 'de PS3 gibi düşün
Ayrıca Wii U'da Mario Kart 8 var, 3DS'te hala 73DS'e çıkanı oynayabilirsin, oda güzeldir![]()
3ds çıkmadan önce ki eski konsolunun ismi=ds 3ds de çalışır fakat ds 3ds oyunlarını çalıştırmaz ds oyunlarını 3dse takarsan az biraz küçük oynarsın ve 3ds oyunları daha tuzludur ve 3ds oyunları 3 boyutlu oynayabilirsinPeki ya Sonic Boom ?[DOUBLEPOST=1415388593,1415388492][/DOUBLEPOST]
DS ile 3DS'in farkı ne ?![]()
Tuzludur derken ?3ds çıkmadan önce ki eski konsolunun ismi=ds 3ds de çalışır fakat ds 3ds oyunlarını çalıştırmaz ds oyunlarını 3dse takarsan az biraz küçük oynarsın ve 3ds oyunları daha tuzludur ve 3ds oyunları 3 boyutlu oynayabilirsin
Ayrıca Wii U'da Mario Kart 8 var, 3DS'te hala 7Buna rağmen 3DS alacağım daha güzele benziyor
![]()
fiyat olarak tuzluTuzludur derken ?
R4 kart 3DS'te işe yarıyordur umarım yoksa iflas ederiz![]()
![]()
Iphone 5c cihazımdan tapatalk ile gönderildi[DOUBLEPOST=1415389317,1415389282][/DOUBLEPOST]
fiyat olarak tuzlu
3ds oyunu = 160 ds oyunu = 10-20 tl
ben de olduğu için ben de yalan olmaz![]()
r4 kart ds-3ds de çalışırR4 kart 3DS'te işe yarıyordur umarım yoksa iflas ederizO kadar beğendiğim oyunlar var
![]()
Sonuç olarak 3DS oyunlarını bedava oynayabilme gibi bir imkanım var mı ? Söylediklerinden hiçbir şey anlamadım dar4 kart ds-3ds de çalışır
fakat r4 3ds oyunları çalıştırmaz sadece ds oyunları çalıştırır
ben denedim çalışmadı zaten r4 alacaksan yanın da micro sd kart da al vede arka tarafında barkod yazısına dikkat et sahte çıkabilir
çin malının çin malıda var![]()
ıyyy balık .sSonuç olarak 3DS oyunlarını bedava oynayabilme gibi bir imkanım var mı ? Söylediklerinden hiçbir şey anlamadım da![]()
Varya cidden sana don't starve alıcam haHiçbirini alma bana Don't Starve al
O kartı bulursam 3 boyutlu oyun oynayabileceğim amaıyyy balık .s
r4 kart da 3ds oyunları oynayamazsın onun için başka bir kart alman gerekli ismini hatırlıyamadım
teknik olarak sadece ds oyunları oynayabileceksin 3 boyutlu olanları oynayamayacaksın .s
hatırladım kartın adı 'gateway' bu karta paran yeter mi bilmem artık .sO kartı bulursam 3 boyutlu oyun oynayabileceğim ama![]()