Odak gücünü ölcme

Odak güçlümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 70.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 10.0%
  • Bi gitti bi geldi

Kullanılan: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Görünüşe bakılırsa spamı yapan sensin, bu bir odak gücünü ölçme şeyi değildir. Bulmuşsun İnternetten bir resim koymuşsun hiçbir şey yapmadan spam gibi gözükmesin diyede üste 2 cümle yazmışsın hop sana konu, şimdi nasıl tanınırım dersin. Görünüşe bakılırsa böyle bir konu açtığına göre uzaması gereken sensin :)
Tanınmakla ilgisi yok hoşuma giden bir TEST buldum ve belki sizin de ilginizi cekebilecegini düşündüm fakat senin ilgini tek ceken şey rahatsız edici bir dil kullanıp sorun yaratmak 'bi bitmediniz' gibi bir cümle kullanacağına 'bence artık böyle konular acılmamalı' daha mı zor ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Tanınmakla ilgisi yok hoşuma giden bir TEST buldum ve belki sizin de ilginizi cekebilecegini düşündüm fakat senin ilgini tek ceken şey rahatsız edici bir dil kullanıp sorun yaratmak 'bi bitmediniz' gibi bir cümle kullanacağına 'bence artık böyle konular acılmamalı' daha mı zor ?
Sen mesajımı görünüşe bakılırsa almışsın ve anladığın sürece sıkıntı yok, bir de hakaret ediyorum ki forumdaki herkesin pamuk yüzlü olduğunu zannetme.

M

MUHDE

Ziyaretçi
20 saniye boyunca baktım ancak benim beynim bir resime baktıktan sonra onu hemen kapatıp aklında düşünerek yorum yapmamı gerektiriyor sürekli aynı şeye bakınca sadece zaman kaybı olduğunu düşünüyorum aynı yerde duran bir şeye odaklanmak orada durduğu için kolaydır çok hızlı haraket eden şeylere deneyebilirsiniz bunu ancak öyle odak seviyesi ölçülür :(

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Odak bu değildir.
21 günlük bir kursa gitmiştim onu sayesinde odak gücüm arttı ve yazıları çok daha hızlı (dakikada 400-sadece göz atma ile 600 kelime) okuyabiliyorum.

Ve buna benzer bir test bile yoktu.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk önce buna az gülmedim

2.Olarak bunun odakla alakası yok sırf göz yanılması asla o mavi halka yok olmaz ama bir yerden sonra beynimiz yorulup etraftakileri görmemeye başlıyor
Yok olmuyor zaten odaklandıgın için beynin gözüm verdiği diger görüntüleri almıyor