Kendimi Tanıtıyorum

GymNstGrlPlays

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Adım Batu Soyadım Kapalı herzaman çikolata gibi tatlı şeyleri severim liseliyim ama **** za diyip kaçmıyorum yeri geldinde dersine çalışan yeri geldinde eğlenmeyi severım en sevdiğim renk sarıdır korku oyunlarına bağımlılıgım vardır creepypastanın oyunlarını cok oynarım outlast falan cok severim burcum terazi cabuk kanarım ama guzel kandırırım kin fazla tutmam sinirlendiğimde o mantıkla hareket etmeyi severim hani mesela adam bana el kol atar yapıyo dalarım boş zamanlarımı minecraft oynadımdan deilde formun muhabbetini severim zaten yeni geldim alışmaya çalışıyorum en sevdiğim tatlı baklavadır kaçınılmaz :D en sevdiğim yemekte tavuklu pilavdır fazla fikir uretemem üretirsemde saçma sapan olur el becerim iyidir resim falan yaparken cok zevk alırım bir şey ustunde fazla ciddi durmam hissettirmem ama ciddiyimdir sizde kendinizi tanıtmak isterseniz yazabilirsiniz

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin, bu arada konuyu "Üye İlişkileri" bölümüne açman daha faydalı olurdu. (Ayrıca resim yapmak iyidir, ben de resimle uğraşıyorum. -Avatar-)

GymNstGrlPlays

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin foruma adaşım , umarım foruma alışır bir sürü arkadaş kazanırsın :)

Laloww

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin.Ben Semih. @Laloww_ hesabımı da kullanıyorum.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin Bro.
Tam benim sevdiğim oyunları seviyorsun ha. CreepyPasta fanıyım. jeff the killerı çok severim vs vs.
İnşallah iyi geçinirsin, bu forumdaki bazı üyeler insanı hayattan soğutacak kadar kötü huyludurlar onlara dikkat etmen dileğiyle.
İyi forumlar ^^
terazi teraziyle anlaşamaz bide yengeç diye biliyorum
Sanırım seninle anlaşamayacaz benim burcum Yengeç :p

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hos geldin Batu . Bana direk rayandu diyebilirsin :). Forumda en esprilisinden tutun en bilgin insanina kadar kisileri rahatca bulabilirsin :)

GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi