İlk Mimari Çalışmam | Villa

Emir Halıcı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İlk çalışmamdır hatalar için kusura bakmayın.Kendimi geliştireceğim bu konuda emin olabilirsiniz.
Aslında ben bu işlerle hiç uğraşmazdım.Modlu Survival , Hexxit falan oynardım.sonra bir villa gördüm bu forumda.Özendim bunu kendime uyarlayıp yaptım.Fakat fikirler tamamen bana ait
Yapılış Süreci

Bu ise son hali...

Her türlü görüşe açığım arkadaşlar :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Yeni başladığını düşünerek yorum yapıcam sonra karşı çıkıyolar yok oydu buydu

Üstteki odunları tekblock kalınlığında kullan
Çatıya çıkıntı ve eğim ver
Yol kenarları su veya çiçek olsun :sgül:

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ayrıntıları vb de anlatmak istiyorum yapmazsam konuyu sen yap kolaysa'cılar basıyor yeni başladığını düşünecek olursak yenilere göre normalsin. yeni başladığını düşünmezsek kötüsün. ellerine sağlık uğraşmışsın vb.
+
"SEN YAP KOLAYSA?" CILARI LÜTFEN ARKASINDAN TEKMEYİ VURARAK KONUDAN DIŞARI ATALIM.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Planlayarak yapman gerçekten hoş yeni başlamış birisin ve planlaman çok hoşuma gitti ^^ Yalnız bu tarz evlerden ziyade daha çatısı falan hoş olan evler yapın :D

OKMartin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çatıyı merdiven değilde sleplerden yapsaydın daha iyi olurdu bence çatı çok kaba göstermiş evi ama genel olarak bakarsak iyi :D

BySsBoRa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyaz bina ahengini bozuyor ama güzel bir çalışma.
Başarılarının devamını dilerim...

Emir Halıcı

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Planlayarak yapman gerçekten hoş yeni başlamış birisin ve planlaman çok hoşuma gitti ^^ Yalnız bu tarz evlerden ziyade daha çatısı falan hoş olan evler yapın :D

Çatıyı merdiven değilde sleplerden yapsaydın daha iyi olurdu bence çatı çok kaba göstermiş evi ama genel olarak bakarsak iyi :D

Tamam . Diğer yapıtlarımda dediğiniz gibi çatıyı slap yaparım. :)[DOUBLEPOST=1417796727,1417796688][/DOUBLEPOST]
Aynen , beyaz bina hoş olmamış. Ama ev güzel :)

Beyaz bina ahengini bozuyor ama güzel bir çalışma.
Başarılarının devamını dilerim...

Onu 8 yaşındaki çocuk yapmıştı :D

FallBrook

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hoş olmuş ama çatısı çok göze batıyor. Duvarların da tamamının odundan olması güzel görünmüyor. Yeni başladığını düşünürsek iyi ^^