- En iyi cevaplar
- 0
Aynı sorun bendede varBen minecraft'ı premium kullanıyorum biri benim nickim ile servere benden önce girip üye olmus bu nedenle suan serverde oynayamıyorum buna bi çözüm getirebilirmisiniz ?
Nick: NiqhtRide
Aynı sorun bendede varBen minecraft'ı premium kullanıyorum biri benim nickim ile servere benden önce girip üye olmus bu nedenle suan serverde oynayamıyorum buna bi çözüm getirebilirmisiniz ?
Tabiiki, nickinizla beraber destek talebi actiginiz anda hesap uzerinize gecirilecektir: destek.nomercymc.comBen minecraft'ı premium kullanıyorum biri benim nickim ile servere benden önce girip üye olmus bu nedenle suan serverde oynayamıyorum buna bi çözüm getirebilirmisiniz ?
Aslina bakarsaniz Ikizler Boss'u dengesiz oldugundan yeni boss fikirleri aramaktayiz. Eger elinizde spesifik ornekler varsa PM atabilirsiniz.Merhaba, Nomercy.
Ben FailMail_. Sunucunuza Girdim ve Sanırım Bosslar Kapalı :3 . Size Gerçekten Efsane Bir Boss Sistemi Teklifim Var. Citizens İle Yapılıyor. Yapmak İsterseniz PM Atın. Teşekkürler .
Maalesef cok uzun sure girilmeyen hesaplarin arsasini silmemiz gerekiyor. Ancak sizi yine aramizda gormek isteriz (nick, para, rep, siralama puani, envanter gibi verileriniz duruyor olabilir):Eskiden aralıksız oynardım . okadar çok katlı şeker tarlam vardıki girmediğim için silindi.
Nerden ulaşabilirim o verileri bulmak için ?Tabiiki, nickinizla beraber destek talebi actiginiz anda hesap uzerinize gecirilecektir: destek.nomercymc.com
Aslina bakarsaniz Ikizler Boss'u dengesiz oldugundan yeni boss fikirleri aramaktayiz. Eger elinizde spesifik ornekler varsa PM atabilirsiniz.
Maalesef cok uzun sure girilmeyen hesaplarin arsasini silmemiz gerekiyor. Ancak sizi yine aramizda gormek isteriz (nick, para, rep, siralama puani, envanter gibi verileriniz duruyor olabilir):Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sunucuya eski hesabınızla giriş yapın (hesaplar asla silinmez), eşyalarınız büyük olasılıkla duruyordur. Şifrenizi unuttuysanız:Nerden ulaşabilirim o verileri bulmak için ?
Kaliteli bir server , kaliteli bir kurucu , kaliteli yetkililer ve tabii ki kaliteli eglence hepsi bu serverde ! tebrikler.Sunucuya eski hesabınızla giriş yapın (hesaplar asla silinmez), eşyalarınız büyük olasılıkla duruyordur. Şifrenizi unuttuysanız:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Eşyalarım hep arsalarımdaydı ve arsalarım silinmiş diyorumSunucuya eski hesabınızla giriş yapın (hesaplar asla silinmez), eşyalarınız büyük olasılıkla duruyordur. Şifrenizi unuttuysanız:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tesekkurler.Kaliteli bir server , kaliteli bir kurucu , kaliteli yetkililer ve tabii ki kaliteli eglence hepsi bu serverde ! tebrikler.
Nasil bir sikinti var ormanda? Birkac gun once yenilendi.şu an piyasadaki en iyi faction serverlerden birisiniz ama şu warp ormanın durumuna bi el atmanız lazım.
Haklısın 1.6.4 zamanından öncesi daha iyiydi... uzun zamandır oynayamadım opengl sorunu yüzünden ve oyuna tekrar geldiğimde eski hazı alamadım haklısın...[DOUBLEPOST=1417080814,1417080776][/DOUBLEPOST]yo,hayır sunucuda sorun yok,sadece yeni gelen yenilikler oyunu biraz bozdu,ve çoğu eski yetkili sunucuyu oynamadığı için eğlencesi kalmadı bence(oyun adım shnider9 du rehberdim,o sıralar Tupperware falanda rehberdi bir moderatör vardı adını hatırlayamadım o bırakmıştı ondan biraz sonra bende bıraktım
sikinti ?Tesekkurler.
Nasil bir sikinti var ormanda? Birkac gun once yenilendi.
Bunu yazan arkadaş moderator olamadı diye sunucuya saydırıyor.Yeteneksiz, kabiliyetsiz bir kurucunun açtığı sunucudan ne beklersin ki? Adalet desen yok. Yetenek desen yok. Mimari Eserlere bakış açısı: Berbat.