[NoMercyMC] >2. Yıl< / Ekonomi / Topluluk / Faction / Arsa / Meslek / MiniOyun / Boss / Zindan / HG

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eskiden aralıksız oynardım . okadar çok katlı şeker tarlam vardıki girmediğim için silindi.

Nomercy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben minecraft'ı premium kullanıyorum biri benim nickim ile servere benden önce girip üye olmus bu nedenle suan serverde oynayamıyorum buna bi çözüm getirebilirmisiniz ?
Tabiiki, nickinizla beraber destek talebi actiginiz anda hesap uzerinize gecirilecektir: destek.nomercymc.com

Merhaba, Nomercy.
Ben FailMail_. Sunucunuza Girdim ve Sanırım Bosslar Kapalı :3 . Size Gerçekten Efsane Bir Boss Sistemi Teklifim Var. Citizens İle Yapılıyor. Yapmak İsterseniz PM Atın. Teşekkürler .
Aslina bakarsaniz Ikizler Boss'u dengesiz oldugundan yeni boss fikirleri aramaktayiz. Eger elinizde spesifik ornekler varsa PM atabilirsiniz.

Eskiden aralıksız oynardım . okadar çok katlı şeker tarlam vardıki girmediğim için silindi.
Maalesef cok uzun sure girilmeyen hesaplarin arsasini silmemiz gerekiyor. Ancak sizi yine aramizda gormek isteriz (nick, para, rep, siralama puani, envanter gibi verileriniz duruyor olabilir):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabiiki, nickinizla beraber destek talebi actiginiz anda hesap uzerinize gecirilecektir: destek.nomercymc.com

Aslina bakarsaniz Ikizler Boss'u dengesiz oldugundan yeni boss fikirleri aramaktayiz. Eger elinizde spesifik ornekler varsa PM atabilirsiniz.

Maalesef cok uzun sure girilmeyen hesaplarin arsasini silmemiz gerekiyor. Ancak sizi yine aramizda gormek isteriz (nick, para, rep, siralama puani, envanter gibi verileriniz duruyor olabilir):
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Nerden ulaşabilirim o verileri bulmak için ?

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz bir sürü olayın yaşandığı bir sunucu :p

Son düzenleme:

655

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yo,hayır sunucuda sorun yok,sadece yeni gelen yenilikler oyunu biraz bozdu,ve çoğu eski yetkili sunucuyu oynamadığı için eğlencesi kalmadı bence(oyun adım shnider9 du rehberdim,o sıralar Tupperware falanda rehberdi bir moderatör vardı adını hatırlayamadım o bırakmıştı ondan biraz sonra bende bıraktım
Haklısın 1.6.4 zamanından öncesi daha iyiydi... uzun zamandır oynayamadım opengl sorunu yüzünden ve oyuna tekrar geldiğimde eski hazı alamadım haklısın...[DOUBLEPOST=1417080814,1417080776][/DOUBLEPOST]
Tesekkurler.

Nasil bir sikinti var ormanda? Birkac gun once yenilendi.
sikinti ? :D

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeteneksiz, kabiliyetsiz bir kurucunun açtığı sunucudan ne beklersin ki? Adalet desen yok. Yetenek desen yok. Mimari Eserlere bakış açısı: Berbat.