Server'ımda Uçma Hilesi Açığı!

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam item kopyalama şöyle oluyo huzuni diye bi hile programı var açıyolar auto disconnect yeri var onu açıyolar hileden mesela benimi üstümdeki itemleri kopyalıcaz ben açıyorum auto disconnecti sen gelip bana vuruyon 3 kalp canım kalınca java hatası gibi hata veriyo ve oyundan atıyo 10 saniye sonra filan itemlerim yere düşüyo beni öldüren kişi itemleri alıyo ondan sonra ben hataya tamam diyip tekrar girip login yapınca benim üstümdede duruyo itemler yani hem öldüren adama gidiyo hem bende kalıyo :S

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Hocam item kopyalama şöyle oluyo huzuni diye bi hile programı var açıyolar auto disconnect yeri var onu açıyolar hileden mesela benimi üstümdeki itemleri kopyalıcaz ben açıyorum auto disconnecti sen gelip bana vuruyon 3 kalp canım kalınca java hatası gibi hata veriyo ve oyundan atıyo 10 saniye sonra filan itemlerim yere düşüyo beni öldüren kişi itemleri alıyo ondan sonra ben hataya tamam diyip tekrar girip login yapınca benim üstümdede duruyo itemler yani hem öldüren adama gidiyo hem bende kalıyo :S
Bu combatlog ve griefprevention hatası. Fixi internette var.

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
AntiCheat veya NoCheatPlus yükle dedim ikisinide değil tekini yüklesen yeterli olacaktır, Item kopyalamayı kapamak için ise ChestShop Son Sürüm yüklersen item kopyalayamazlar. Ayrıca netherle item kopyalama için çakmak taşını fixleyebilirsin, Essentials dizesinde mevcuttur, Son olarak auto disconnect NoCheatPlus veya AntiCheat'ın son sürümünü yüklersen kullanamayabilirler ama kesin konuşmuyorum, Birde /logout'u kapatabilirsin bunun içinde CommandBlocker plugini yükle veya oyundan /rg flag __global__ blocked-cmds logout, yazman yeterli olacaktır.

Işıne yaradayısa beğenmen yeterli.

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Crafted zaten chestshop son sürüm var onu kullanıyoruz serverımızda.
Sergun26 fixini nasıl bulabiliriz

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Crafted zaten chestshop son sürüm var onu kullanıyoruz serverımızda.
Sergun26 fixini nasıl bulabiliriz
AhmetGuny'in anlatımı vardı. Ben antirelogskript kullanmıştım.
AhmetGuny'in konusu vardı ama silinmiş galiba.

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi ya onun da çözümü lazım kardeşim yardımcı olabilirmsin ? :S

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
AntiCheat çözmüyor pişman olursun "NoCheatClassic" yüklersen sıkıntı kalkar

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fly , Glide vb. Uçulabilen Hileleri engellemek İçin Gerekli Plugin;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirüsTotal Sonucu;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT: AntiCheat vb. Hile Önleyici Pluginler Varsa Hepsini Sil Sadece Bunu Yükle Yoksa, Pluginler Çakışabilir.

İtem Kopyalam İçin plugins.bukkit.org'a gir ChestShop Plugin'inin en Son Sürümünü Yükle.