Coolkinq12_
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet o benim tabi eskidende illümemati idim.
Bu tür harekete karşı çok hassastır ve boş işleriyle ünlüdür.Bazen saatlerce bu türden kurtulmak saatlerce hareketsiz kalırsın o kadar boşturlar ki başka yere bile gitmezler.Sen kıpırdama dua et belki gider.Ne Diyorsun Sen.
Tek amacı "Post kasmak" böyleleri çok fazla son zamanlarda ceza da veremiyorlar ki spam vs. değil.İşte bunlara hakaret edilmeli aslında ama neyse ...Ne Diyorsun Sen.
Wut ???Az spamla.
Nüfusu gitmez[DOUBLEPOST=1415552510,1415552387][/DOUBLEPOST]Konu birazdan arşive gider.
Zıt?yav hehehehehehhehehehehehhehehe
Kendini çok ünlü sanıyorsun. İlla Coolkinq'i sevmeyenler klübü diye konu açıp oylama mı yaptırayım?Nüfusu gitmez[DOUBLEPOST=1415552510,1415552387][/DOUBLEPOST]
Zıt?
ivit (%90 ı hayır der) (%5 i sever) (geri kalan %5 i ise tanımaz)Kendini çok ünlü sanıyorsun. İlla Coolkinq'i sevmeyenler klübü diye konu açıp oylama mı yaptırayım?
%5'i de EndermanSteve ve senin yan hesapların plsivit (%90 ı hayır der) (%5 i sever) (geri kalan %5 i ise tanımaz)
benim 1 tane yan hesabım var o da bu @Coolkinq12 banlandıktan sonra buna geçtim ve EndermanSteve ile 1 ara küstüm..%5'i de EndermanSteve ve senin yan hesapların pls![]()