Eğeğeğee
Ooo alırız bi pcBuragi kıskanmaya başladım bilgisayarım yok yapıda yapamıyorum
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Garantide vatandan ürün almayın teşhir veriyolar,ilk ay gitseniz de binbir türlü yolla garantiye yollatiyolar 2. Gitti mi ilk ay gelmediniz diyip degistirmiyolarOoo alırız bi pc
beyler 1 tl topluyoruz herkesden @Glyphl e pc aliyoruz ^^Ooo alırız bi pc
Her biriniz vatana 1 dilekçe atsanizda bilgisayarım gelse .dbeyler 1 tl topluyoruz herkesden @Glyphl e pc aliyoruz ^^
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Onlar vatan bilgisayarcıysaGarantide vatandan ürün almayın teşhir veriyolar,ilk ay gitseniz de binbir türlü yolla garantiye yollatiyolar 2. Gitti mi ilk ay gelmediniz diyip degistirmiyolar
Onlar kim laOnlar vatan bilgisayarcıysa
bizde -Le sora yız![]()
-Le yagami raito yuz![]()
Onlar bu adamların tırnakları olamazlar be. Dağıtırım uleyn orayı o nasıl sistem![]()
Nihonno'nun en akılları desek ?Onlar kim la
Bende yarın mattan 40 alsam 2. Ye çalışsam diye düşüneyimNihonno'nun en akılları desek ?
Sora oyunlarda 1 numaraYagami raito üniversiteyi liseyi 1.likle bitiren bir insan 23 yaşında polise katıldı ve dünyanın akışını değiştiriyor la tek başına
Kanunlara göre bi ürün ayni sebeblerde 3 veya 5 kere gitmisse değiştirme hakkı var yada parasinin gelmesi.[DOUBLEPOST=1415604646,1415604584][/DOUBLEPOST]Her biriniz vatana 1 dilekçe atsanizda bilgisayarım gelse .d
OO hacker alirim bi dalADDASDAD:aDASds sesli güldüm![]()