Arkadaşlar Plugin Paket yardım allah için ya lovegame yükledim bu kadar sorunlu paket olmaz!

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bıktım ya 2 haftadır serverı açcam açamıyom plugin paketi yüklüyom bozuk çıkıyo onu yapıyom bozuk o bozuk bu bozuk yemin ediyom hevesim kursağımda kaldı lovegame in plugin paketini atmayın lütfen bi tane sağlam 1.7.2 paket atın adam gibi bi paket olsun ayrıca açıklamalarını yazın lütfen be !

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazmayı bilmiyorum ve hangi plugin ne işe yarar survivalda hangileri lazım bilmediğim için paket arıyorum :S

okan109

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Azcık anlasam acemilik deneyimimi atmak için paket lazım onu kurcalıya kurcalıya çözerim sonrası zaten yeni server ve kendi paketim olur.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Anlasam yapıcam secret ilk kez mc server açtım :S
benim seviyeme 2 yılda gelirsin :)
sen faction ben op-prison rpg açıyorum. bunun haricinde kendi projelerimi oluşturup server açıyorum. yani benim seviyeme gelmen çok zor :) benim seviyeme gelirsen kendi pluginlerini kendin kodlamayı öğrenirsin :)

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
benim seviyeme 2 yılda gelirsin :)
sen faction ben op-prison rpg açıyorum. bunun haricinde kendi projelerimi oluşturup server açıyorum. yani benim seviyeme gelmen çok zor :) benim seviyeme gelirsen kendi pluginlerini kendin kodlamayı öğrenirsin :)
Adam sana anlayamadigim için yapamıyorum demiş senin ego devreye girmiş ne alaka, burda kaç plugin yazdin hangi dilleri biliyorsun topla git kendi konunu aç oraya yaz

TheLegend dene 1 ay idare eder onara kendin paket topla kardes

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi