Minecraft Macbook Pro

ismailsait

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaslar,

Son zamanlarda mine oynayan cok insan goruyorum ve bende merak etmeye basladim. Internetden apple icin birsey indirdim fakat demo su imis 5 gun oynayabiliyorum sonra oyun basa donuyor.

Apple oynayan varmi? Yada burdan ucretsiz nasil oynarim sorusu sormak yasakmi? Ne yapacagimi bilemedim fikir belirtirseniz sevinirim.

ismailsait

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Tesekkurler hemen kontrol ediyorum[DOUBLEPOST=1415651777,1415644508][/DOUBLEPOST]Bahsettiginiz paketi indirip versiyon klasorunun icine attim oyuna giriyor fakat demo surum olayi hala devam etmekte :((

acaba ilk indirdigim minecraft uygulamasimi demo? onun normal surumu diye birsey varmidir? Nerde hata yapiyorumdur acaba ?

ekran goruntuleri bu sekilde

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlar seni kandırıyo .D Premium al dicem paran varsa yoksa SonOyuncu.com sitesinden indir

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Şu Wurst denilen şey ne? Onun dışında Mac'e crack bilmiyorum. Crack kullanmanı da önermiyorum. Oyunun yapımcılarına yardımcı olmuş oluyorsun satın alarak.

ismailsait

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
20 euro az para degil yahu :( suan ucretli alamam o yuzden crack li bakiyorum kac gundur deli oldum. "SonOyuncu.com" sitesine bakiyorum simdi bakalim burda ne var

ismailsait

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben hile paketi istemiyorumki, arkadaslariniz saolsun yonlendirdikleri seyleri indirdim.

Ben localde eglencesine oynamak istiyorum hilesiz, fakat her yonlendiren kendi reklam yapip birsey satmak istiyor. Bu oyunu localde oynayamiyormuyuz? 20 euro suan veremem :S[DOUBLEPOST=1415652398,1415652327][/DOUBLEPOST]Tuhaf sanirim bu sektorde ciddi para yada kazanc donuyorki herkes reklamli sayfalara yonlendiriyor :)[DOUBLEPOST=1415652441][/DOUBLEPOST]
Demoda hilemi ? Çok zekisin keşke ölsen :(
Bende wrust ne bilmiyorum demo dan kurtulmak istedim bana onu yuklettirdiler tabii ise yaramadi

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben hile paketi istemiyorumki, arkadaslariniz saolsun yonlendirdikleri seyleri indirdim.

Ben localde eglencesine oynamak istiyorum hilesiz, fakat her yonlendiren kendi reklam yapip birsey satmak istiyor. Bu oyunu localde oynayamiyormuyuz? 20 euro suan veremem :S[DOUBLEPOST=1415652398,1415652327][/DOUBLEPOST]Tuhaf sanirim bu sektorde ciddi para yada kazanc donuyorki herkes reklamli sayfalara yonlendiriyor :)[DOUBLEPOST=1415652441][/DOUBLEPOST]
Bende wrust ne bilmiyorum demo dan kurtulmak istedim bana onu yuklettirdiler tabii ise yaramadi
Seni yönlendirmem işe yaradıysa sevindim

ismailsait

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Maalesef sitedeki 1.7.9 exe yani windows icin gecerli mac icin degil :S Forumda kullanan hic apple sahibi yokmu ?