- En iyi cevaplar
- 0
Ben hala severek yiyorumSenin yüzünden yoğurttan soğudum
K013 cihazımdan gönderildi
Ben hala severek yiyorumSenin yüzünden yoğurttan soğudum
Tercihim soruların tek tek sorulmasından yana. Şimdiki hamam böceklerinin boylarının 65 milyon yıl önce akrep kadar olduğunu biliyor muydun ?Bana 10 tane Mutasyon örneği ver?
Bana Dnalardeki Harflerin hangi harfle uyuduğunu?
Bana Karbonhidrat ile Oksijenin birleşimi söyle?![]()
5.'nin cevabi çünkü mal1- Ahirette Cennette İstediğimiz Herşeyi Dileyebiliyormuyuz ? / Dileyebiliyorsak Dünyada Yeniden Doğmayı Dilersek Ne Olur
2- Madem balık yağı zekayı geliştiriyor o zaman neden balıklar zeki değil.
3- zehirli akrep neden kendi zehriyle ölmüyor?
4- Dünyanın Alt Tarafından Deniz Neden Uzaya Dökülmüyor ?
5- Neden bülent ersoy cinsiyet değiştirince sesi güzelleşti ?(@cbg2002 Alıntı :3)
Kitaptan kopya çekerkene.Tercihim soruların tek tek sorulmasından yana. Şimdiki hamam böceklerinin boylarının 65 milyon yıl önce akrep kadar olduğunu biliyor muydun ?
K013 cihazımdan gönderildi
Ne zaman yazmışım ben onu ya1- Ahirette Cennette İstediğimiz Herşeyi Dileyebiliyormuyuz ? / Dileyebiliyorsak Dünyada Yeniden Doğmayı Dilersek Ne Olur
5- Neden bülent ersoy cinsiyet değiştirince sesi güzelleşti ?(@cbg2002 Alıntı :3)
7. SınıfımKitaptan kopya çekerkene.eski 8. sınıf kitabi
![]()
6 parmaklılık, 3 kolluluk, yapışık doğma vs. Vs. (Telefondayım pls)Bana 10 tane Mutasyon örneği ver?
Bana Dnalardeki Harflerin hangi harfle uyuduğunu?
Bana Karbonhidrat ile Oksijenin birleşimi söyle?![]()
Ne kadar çok iyilik yapıp sevap kazanırsan o kadar çok fazla istek hakkın olur1- Ahirette Cennette İstediğimiz Herşeyi Dileyebiliyormuyuz ? / Dileyebiliyorsak Dünyada Yeniden Doğmayı Dilersek Ne Olur
Böcekgiller familyasıSınıfta karınca hayvan mı diyen bi kız vardı dövesim gelmişti :/
İnekler akıllı olduğu içinKendimden soğudum
Yaptığım bir mesaj;
Neden neden makineye makeşe dememişler ?
Not : makİNEK makEŞEK
GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bugda kalıyorsun1- Ahirette Cennette İstediğimiz Herşeyi Dileyebiliyormuyuz ? / Dileyebiliyorsak Dünyada Yeniden Doğmayı Dilersek Ne Olur