512 MB RAM Sunucu Kaç Kişi Kaldırır?

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yaklaşık 20 eklenti ile.
@Alps @Vienicome @MUHDE
Bir de en ucuz nereden alabilirim sunucu? DigitalOcean almak istiyorum ancak hesabımı onaylamadılar pasaport istiyor pasaportum yok amerikanyaya mı kaçacağım sanki :p

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Benden alırsın canım :D
Az bekle :D
Senden almam sunucu pls :( Gider chat programları kurarsın :/ Benim dayım bilgisayar teknisyeniydi arkadaşıyla birlikte işyerinde sunucu makinesi kurmuşlar arkadaşı bilgisayara mirc kurmuş ehehe

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Senden almam sunucu pls :( Gider chat programları kurarsın :/ Benim dayım bilgisayar teknisyeniydi arkadaşıyla birlikte işyerinde sunucu makinesi kurmuşlar arkadaşı bilgisayara mirc kurmuş ehehe
Mirc ne oluyor acaba. .s.s bu işleri o kadar fazla bilmem de

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Güzel. Başka yer ucuz batıhost ve nitrado hariç öner de alalım.

Kaliteye meraklıysan ve nasıl olsa digitaloceandada yapacağın onaylama işlemi olduğu için linux bilgininde olduğunu sanıyorum kimsufi dene veya soyoustart yeni oyun sunucuları kuruyordu en son onlara bakabilirsin.[DOUBLEPOST=1415786737,1415786696][/DOUBLEPOST]
Kaliteye meraklıysan ve nasıl olsa digitaloceandada yapacağın onaylama işlemi olduğu için linux bilgininde olduğunu sanıyorum kimsufi dene veya soyoustart yeni oyun sunucuları kuruyordu en son onlara bakabilirsin.

Biraz daha zorlarsan hetzner de olur bak.