Doom Cacodemon | 100x100 Pixel Art

SheepinusRex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Merhaba Arkadaşlar (Yada, nefret ettiğim insanlar <3)
-------------------------------------------------------------------------
Konuşmalara başlama hiçbir zaman iyi olamamışımdır. Bu yüzden direk başlıyorum.

Burayı okumayın bence. Boş boş konuşuyorum direk resime bakın.
Bir sunucuda Pixel Art yapı yarışması vardı. Bende katılmak için birşeyler yapayım dedim. Aklıma yapıcak ilk başlarda birşe-blablabla- ve DooM'un simgesi hale gelmiş olan Cacodemon'u yapmaya başladım. Yapı tamamen survival'da yapılmıştır. Kaynak toplama, tasarım 14-16 saatimi aldı.

Bu arada video tamamen reklam amaçlı değildir. Sadece survival'da yapılışını göstermek içindir. Kurallarda bunun ile alakalı bir şey görmedim ancak sakıncası varsa video'yu kaldırabilirim.

Not : Eğer schematic dosyasını istiyorsanız, server sahibi ile görüşüp mümkünse (Mümkün. Worldedit ile) schematic dosyasını alıp paylaşabilirim. Yada creative'de tekrar yapmayı denerim. Ancak dediğim gibi isteğe bağlı boşuna tekrar yapmak istemiyorum :/

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ağır İşsiz :)

SheepinusRex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
^
Çok duyuyorum onu :(

Peki nasıl havaya doğru yapabilidin hiç bakmadan :D
Survival sonuçta??
Çift ekran, diğerinden bakarken ne yaptığıma öteki ile yapıyordum. Sadece kamera amaçlı değildi yani diğeri :D
Edit : Video'da fark ettiysen aşağı düşüp az sövdüğüm olmuyor...
Edit 2 : Eklemeyi unutmuşum, nasıl ezbere gibi gittin derseniz paintte açık, sayarak gidiyorum ordan :D Renklere göre beğendiğim blockları yerleştiriyorum. Aşırı planlı bir şekilde yaptım anlıyacağınız. Hata yapmamak için.

Son düzenleme:

SheepinusRex

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@ErenBeyazkurt
Onu düşünmedim değil ama hiçbir zaman SpriteCraft'ın seçtiği blockları beğenemedim. Birde o kadar detayı flysız yapmam zor :(

@RedIsBlack

Sonlarda bir yerde admin gelip merdivenleri siliyor, onun dışında creative'e dair bir şey yok, dikkatli izle istersen :p
Onun dışında uçma dışında birtek /home komutları var.. Düşündümde, pek survival değilmiş. Adam haklı beyler :(

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Çok iyi olmuş yalnız işte böyle pixel artlar hoş oluyor bir de 3d olanlar