League of Legends - Mahvolmuş Hilesi Hakkında [Fixlenmiştir]

bluera

Fiercely unapologetic.
Geliştirici
Emekli
En iyi cevaplar
13
Merhaba. Dün yine EU WEST hesabımda normal oyun oynuyordum. Karşıma hiç çıkmadı ama bi Lol forumlara bakayım derken ne göreyim? mahvolmuş hilesi çıkmış. Bütün abiler toplaşıp her mega serverde mahvolmuş hacki bulmuşlar. Bazıları mahvolmuş olmadan mahvolmuş etkisi atıyor diyorlar bazılarıda, mahvolmuş alıp sürekli vuruyor diyor. Riot'u tickete boğmuşlar bende bugün atacaktım forumunun kapalı olduğunu gördüm. Yani pes doğrusu o kadar oyunu batırdınız bari bu oyunu batırmasaydınız. Şu oyunun bile o kadar hack koruması varken hack yapıyorlarsa 2 sene sonra bakalım nasıl oyunlar olacak :)

Edit: Hile fixlenmiştir arkadaşlar. Ama hala daha iyi bi önlem alınmadı sadece fixlendi bu hile/bug. Bu demek olmuyorki daha hile olmiyacak diye. Onun üstüne ayrı çalışacalar. :)

Son düzenleme:

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
s4-minecraft-counter hadı neysede lol'e nıye kullanıyonuz kufur ettırıyonuz ailnize..

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Zhonya'sız zllliinggg sesleri, auto-dodge ve skillshot bot derken bir de bu mu çıktı?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ayıp ya
Mobada hack nedir ?
S4 League de hile kullanırsın
counter da kullanırsın
ama lol de hile kullanmak nedir ya ?
cidden sinirleniyorum böle durumlara.
Ben bir kere 4 yıl önce wall açmaya çalışmıştım sinirlenip sxe'nin bozulması ile sonuçlanmıştı :(

brking1907

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gidin wolftiminzde hack açın lan dalmayın şöyle oyunlara.Gidin kendi bataklığıızda oynayın sanki feederlar yetmezmiş gibi bir de hacker larmı gelecek şimdi.
Geçen Alexich izliyodum ama karşı skill ıskalamam hilesi açmışlar(ismini hatırlamyıorum)videoyu izleyenelr bilir ben o adamdan daha çok sınırlenmiştim.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gençler sakin olun, bu hile muhtemelen çok eski bir videoda izlenmiştir veya şu kendini akıllı sanan insanlar tarafından gündeme getirilmiştir;
Ben buna benzer bir videoyu 2 yıl önce izledim ve bir bug olduğunu söylediler. Bu arada kesin bir çocuk 2 yıl önceki bir videoyu izleyip ortaya atmıştır :/ (Fake_Dead bir videosunda "Benim 1 yıl önce çektiğim videolara"Neden eski sürümlerde oynuyorsun?"diye bir yorum gelmiş :/"dediğini gördüm :D)

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Gençler sakin olun, bu hile muhtemelen çok eski bir videoda izlenmiştir veya şu kendini akıllı sanan insanlar tarafından gündeme getirilmiştir;
Ben buna benzer bir videoyu 2 yıl önce izledim ve bir bug olduğunu söylediler. Bu arada kesin bir çocuk 2 yıl önceki bir videoyu izleyip ortaya atmıştır :/ (Fake_Dead bir videosunda "Benim 1 yıl önce çektiğim videolara"Neden eski sürümlerde oynuyorsun?"diye bir yorum gelmiş :/"dediğini gördüm :D)
oxinin videosunu izlermisin birde canlı yayında gösterdi hala olduğunu

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayıp ya
Mobada hack nedir ?
S4 League de hile kullanırsın
counter da kullanırsın
ama lol de hile kullanmak nedir ya ?
cidden sinirleniyorum böle durumlara.
s4 de hack kullandılar biraz sövdüm ne kullanıyon lan abi güzelim oyuna ediyon dedim evet ediyoz sen git etmicem mi ne öle bişe dedi the profefssionel in açtı konuyu hatırlayarak bu kişiyi resmi olarak oyuncu abii ilan ettim :D sırf o adamlar yüzünden afedersiniz abiler yüzünden s4 ü 2 yıllık oyunumu bıraktım hesabın herşeyinide asdjkasfoıjfspua gibi yaptımda hesap çalanlar hesabı alıp kullanmasınlar diye

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu exploit bendede var. Daha dogrusu hile denemez böyle oyunlarda hile mümkün degil. Oyun açıgı diyebilirz "Sistem mahvolmuş üstünüzde sanıyor ve siz bir kodla mahovlmusu aktif etmeye calısıyorsunuz" Ee olmuyan itemin cdside olmaz böyle çalısıyor Not: Kullanmıyorum

Fixlendi.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oyun saçma abi. :C
Oynayamıyorum beceremiyorum oynayan arkadaşlar gözümde yeteneklidir. :C
Kötü oynayan arkadaşlar oynamasın milletin oyununu batırmayın ayıp. :C

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyun saçma abi. :C
Oynayamıyorum beceremiyorum oynayan arkadaşlar gözümde yeteneklidir. :C
Kötü oynayan arkadaşlar oynamasın milletin oyununu batırmayın ayıp. :C
LoL ü iyi oynayan birisi yetenekli değildir.
Çünkü LoL bir strateji oyunu değildir.
Saçma bir kısır döngü var olayda
25 dakikada herkes eşit kasmış durumda oluyor
Oyundan düşürme diye bir olay bile yok ki oyunda.
Karşı carry kasarken sadece onu izliyoruz
Öldürsek altını gitmiyor
creeplerini (minyonlarını) bile reddedemiyoruz.