Five Nights At Freedy's 2 İncelemesi [Detaylı]

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,bugün size "Five Nights At Freedy's" oyununun 2.si olan "FNAF2"yi tanıtacağım.
Hadi başlayalım.
Oyun bir indie korku oyunu. Oyun 1987'de,yani BITE OF 87 zamanında geçiyor. Biz Freddy Fazbear's adındaki bir pizzacıda çalışıyoruz. Pizzacının maskotları olan robotlar geceleri canlanıyor ve bizi öldürmeye çalışıyor .s
Hikayesi pek belli değil. Ancak vardır elbet bir hikayesi.
Elimizde ilk oyununda olduğu gibi yine bir tablet var. Bu tablet ile robotları kontrol edebiliyoruz.Ve şarjımız yok !
Peki ilk oyunu ile ne değişiklikleri var ?
-El fenerimiz var. Ama şarjlı. Ne işe yaradığına daha sonra değineceğim.
-Bir Freddy maskemiz mevcut. Robotlar geldiğinde bu maskeyi takıyoruz ve onlar bizi robot sanıyor. (Saf şeyler .s)
-Kapı yok ! Evet artık kapımız yok. Tek çare maske artık.
-Harita değişti. Eski haritadan eser kalmadı ve çok daha güzel oldu da.
-Oyuna yeni robotlar eklendi. Bunlara daha sonra değineceğim.
-Müzik kutusu mevcut. Bu müzik kutusunu ihmal etmemek,ve bitmeden tekrar kurmak gerekiyor. Eğer bitmeden tekrar kurmazsak karşımıza "Kukla" çıkıyor ve geberiyorsunuz .s Bitmesine yakın alt sağ tarafta sarı bir uyarı işareti beliriyor.
Altta gördüğümüz kırmızı menü ile maskeyi takıyoruz,beyaz menü ile de ilk oyunundaki gibi tablete bakıyoruz.
Evet,el fenerini olduğunu söylemiştik değil mi ? Bu el feneri karşıdaki zifri karanlık ana kapıdan gelen robotları görebilmemiz için. The Mangle geldiğinde el fenerini açıp-kapıyoruz ve ta-da ! The Mangle ortalıkta yok.

Şimdi gelelim karakterlere,

Eski Karakterler:
Foxy (Eski Foxy) : Oyunda sağ aşağıda kırmızı bir uyarı işareti gördüğünüzde tabletinizi açın ve yanıp sönen uyarı işaretinin olduğu odaya girin. Eski Foxy karşınızda ! Ve dikkatli olun,Foxy kaçarsa çok kötü bir jumpscare ile karşı karşıya kalırsınız.

Bonnie (Eski Bonnie) : Bizi bir odada "ölü" taklidi yaparken karşılıyor. Ama aldanmayın,oyunun ilerki dakikalarda karşınıza çıkarsa hiç şaşırmayın. Nedense boyu 3 kat uzamış ve yüzü parçalanmış. Aman diyim,gece karşımıza çıkmasın .s

Chica (Eski Chica) : Oyundaki en tipsiz robotlardan biri. Bir kez daha tipsiz ve korkutucu ördek Chica karşınızda !

Freddy (Eski Freddy) : Açıkçası tıkandım. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Karşınızda Freddy !, demek isterdim fakat ne yazık ki bu oyun için fotoğrafını bulamadım .s

Golden Freddy (Altın Freddy) : Freddy'nin altın hali. Her zaman karşımıza çıkmıyor. Ama çıkınca da dibimizde çıkıyor.

Mike (Biz) : 250 dolar için böyle bir yerde böyle bir işe giren bir safız. Bana trilyon dolarlar verilse ben yine girmem lan. Öldükten sonra o paraları kullanabileceğini mi sanıyorsun ?

Yeni Karakterler:
Toy Bonnie (Oyuncak Bonnie) : Açıkçası çok sevimli geldi bana. Bir o kadar da ürkütücü. Eskisine göre daha masum "duruyor"..

The Mangle (Yeni Foxy) : Bu robot sadece ana kapıdan geliyor. Ve konunun başında dediğim gibi sadece el fenerini açıp kapayınca gidiyor. Maske buna işlemiyor. Oldukça korkutucu iskeletimsi bir vücuda sahip. Ve aynı eski Bonnie gibi bu da bir odada,ölü bir şekilde duruyor.

Toy Chica (Oyuncak Chica) : Önceki Chica'dan sonra.. Aralarında hiçbir ilişki yok. O kro bir erkek bu ise tatlı bir kız sanki. Neyse,sonuçta her ikisi de Şeytan ruhlu..

Balloon Boy (Balon Çocuk) : Benim deyişimle "baloncu bebe". Bu robot sizi öldürmüyor veya zarar vermiyor. Sadece el fenerinizin ışığını bir süreliğine kesiyor ^^

The Puppet (Kukla) : Bu robot(umsu) şey müzik konunun başında da belirttiğim gibi kutusunu hazırlamadığınızda bir jumpscare ile karşımıza çıkıyor,bizi gebertiyor ve oyun bitiyor. Yani müzik kutusunu ihmal etmemek lazım.

Toy Freddy (Oyuncak Freddy) : Bunun hakkında çok şey bilmiyorum. Oynarken nedense hiç karşıma çıkmadı. Klasik Freddy'dir herhalde .s

Karakterleri bitirdiğimize göre,gelelim ekstralara !

Odanın sol üstündeki tablonun ortasındaki Freddy'nin burnuna tıklarsak komik bir ses çıkartıyor :D

Vee.. Custom Night Menusu !

Boyut: 1 GB RAM
Grafikler: 1 GB
Yapımcı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Daha detaylı bir konu açamadığım için üzgünüm. Bunu bile açmak için cidden "abartısız" 2 saatimi verdim. Tek istediğim bir beğeni. Ayrıca detaylı anlatamadığım birkaç karakteri daha sonradan düzenleyeceğim. He unutmadan,oyunu KESİNLİKLE öneriyorum. İyi forumlar :)

Son düzenleme:

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlaşıldı bu aralar saçma sapan oyunlardan çok çekeceğimiz var cüzdanı doldurup değeli oyunlara para basmak daha iyidir bunlar hep tek kullanılmalık oyunlar

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Oyun hakkında kişisel görüşler eksik kalmış. "Grafikler nasıl, boyutu ne kadar?" gibi sorvlar cevapsız kalmış. Oyun içi görüntüker eklesen de iyi olurdu.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun hakkında kişisel görüşler eksik kalmış. "Grafikler nasıl, boyutu ne kadar?" gibi sorvlar cevapsız kalmış. Oyun içi görüntüker eklesen de iyi olurdu.
Oyun içi görüntüler zaten karakterler ve ekstralar kısmında mevcut. Kişisel görüşümü yazdım en alta. Boyutu 1 GB. Grafikleri idare eder.[DOUBLEPOST=1415994217,1415994164][/DOUBLEPOST]
Anlaşıldı bu aralar saçma sapan oyunlardan çok çekeceğimiz var cüzdanı doldurup değeli oyunlara para basmak daha iyidir bunlar hep tek kullanılmalık oyunlar
Sen sevmeyebilirsin o kadar uğraştık dimi. Lütfen git konumdan.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun içi görüntüler zaten karakterler ve ekstralar kısmında mevcut. Kişisel görüşümü yazdım en alta. Boyutu 1 GB. Grafikleri idare eder.[DOUBLEPOST=1415994217,1415994164][/DOUBLEPOST]
zaten foruma konu açmaya cesaret ettiysen yorumlara da katlanmak zorundasın ben oyunu beğenmiyorum demekten daha çok görüşümü ifade ettim kanunumu değil.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Kusura bama telefondan Spoiler göremiyorum. Grafikler hakkında detaylı bilgi vermen lazım. Şu dokular hoş, şu model kötü gibi. Ve bunu konuda yapmalısın. Kişisel görüşün derken kapsamlı olarak kastettim.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kusura bama telefondan Spoiler göremiyorum. Grafikler hakkında detaylı bilgi vermen lazım. Şu dokular hoş, şu model kötü gibi. Ve bunu konuda yapmalısın. Kişisel görüşün derken kapsamlı olarak kastettim.
Dediğim gibi detaylı açamadım. Yakında düzenleyeceğim. Peki konu genel olarak nasıl ? :p

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
konuyu açmak istiyoran arayüz ve içeriklere daha fazla detay ver ve spoiler videosu bulursan at :D

DarkKinq51

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sevdiğim Ama Bir Türlü Oynayamadığım Bir Oyun Ayrıca Bilgilendirme De Güzel Olmuş Ellerine Sağlık :)

wendell09

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aslında karakterler ile alakalı videolar var internette ingilizce ama duvarlarda olan çizilmiş resimlerde gözüküyodu izlediğim videolarda

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Oyun çok kötü olmuş lan iyice abartmışlar 10 yaratık nedir ilk oyunu çok güzeldi kapılarla uğraşmak falan jumpscareleri (abartısız) en iyi zıplatıyordu(buda zıplatıyor aslında) ama yaratıkları abartmışlar söyliyim :/

Konu güzel olmuş bide video falan olsaydı kendim bakıcam artık :/

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kalp rahatsızlığı ve panik atağı olanlar oynamasın aksi halde ciddi sağlık sorunları yaşaya bilirsiniz psikolojik sorunları olanları da unutmamak lazım.Bu oyunu oynamak biraz istiyor açıkçası siz hiç bakmayın bunların bu tipine bir anda öküz gibi anırarak karşınıza çıktıklarında pantolonunuzun ıslak olduğunu fark ediyorsunuz. :kgül:

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
markiplier videolararını izledimde sıçratıyor cidden sandalyeden düştüm sesleri çok iyi yapmışlar eski oyuna göre onlar korkutuyo ama grafikler biraz kötüleşmiş sanki ilk oyunda daha iyidi