24 Saniye - Minecraft Survival Bölüm 3

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bu söz hoşuna gitmeyecek fakat yaşını öz önünde bulundurmayacağım lütfen oyun forumlarını bu tür reklamlar ile doldurmayın burada bizim ortamımız var yani her zaman yeni mesajlar ve yeni konular bölümüne göz gezdirirken reklam görmek hoşuma gitmiyor ve reklam dediğin ücret ile yapılır böyle forum işgal ederek değil her forumda reklam alanı vardır ciddi reklam ve ciddi kalite istiyorsan düzgün yerlere reklam yap forum ortamını bozmaktan vazgeç.

OyuncuAyi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lets Play
Let's Play video serilerinizi burada paylaşabilirsiniz.

Buraya serilerinizi paylaşabilirsiniz diyor, bende paylaşıyorum neden reklam yerine gelsin veya forum kirlensin anlamadım?

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lets Play
Let's Play video serilerinizi burada paylaşabilirsiniz.

Buraya serilerinizi paylaşabilirsiniz diyor, bende paylaşıyorum neden reklam yerine gelsin veya forum kirlensin anlamadım?
O senin düşüncen fakat forum yöneticileri forumda reklam görmek isteseydi reklam için bölüm açıp sizin reklamlarınızı sıra ile gözümüze sokardı yaptığın bence forumu kirletip sorununa çözüm arayan insanların çözüm bulmasına engel oluyor

OyuncuAyi

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sen ne reklamından bahsediyosun ne reklam bölümü anlamadım ben seni. Bu bölüme minecraft serilerimi paylaşmak istiyorum başka uygun bir kategori göremedim malesef, sorunun varsa git yöneticilere anlat bana değil.