- En iyi cevaplar
- 0
HD 6350 İle Lov + 480 P de 25-30 Fps Alınıyorsa Onunlada 15 Fps Civarı Dalgalı FPS ler GörülebilirAlamaz o kadar.
HD 6350 İle Lov + 480 P de 25-30 Fps Alınıyorsa Onunlada 15 Fps Civarı Dalgalı FPS ler GörülebilirAlamaz o kadar.
HD 6350 İle Lov + 480 P de 25-30 Fps Alınıyorsa Onunlada 15 Fps Civarı Dalgalı FPS ler Görülebilir
Oyunları Çok Fazla Dert Etme 360 veya 480 P ve Düşük Grafik Kalitesinde BF3 Gibi Oyunlarda 15 FPS alabilirsin Tabi Sana Yeterse![]()
Alamaz o kadar.
HD 6350 İle Lov + 480 P de 25-30 Fps Alınıyorsa Onunlada 15 Fps Civarı Dalgalı FPS ler Görülebilir
gta4 oynanırmı en azından ?Bu kart ekrana görüntü vermek için işlemci ile tümleşik bir karttır. Oyun oynayamazsın.
GTA4 En Optimizasyon Sorunlu Oyunlardan Birisi ve O Kart İle İmkansızgta4 oynanırmı en azından ?
Aynen benim son 6 doğum günümde hediye almadım :'(Vay be doğum günündede bilgisayar alan bir baba
En son 4 sene önce bilgisayar almıştı ve o bilgisayarıda sinirlenip kendisi parçaladıVay be doğum günündede bilgisayar alan bir baba
He o zaman işler değişirEn son 4 sene önce bilgisayar almıştı ve o bilgisayarıda sinirlenip kendisi parçaladı![]()
Casper :'(
1200 TL ha? Benim babam 50 TL zor veriyor. Evlatlık arıyor musunuz hany.
O yüzden aldı yoksa bana 20 tl bile vermezEn son 4 sene önce bilgisayar almıştı ve o bilgisayarıda sinirlenip kendisi parçaladı![]()
O yüzden aldı yoksa bana 20 tl bile vermez![]()
Aynen şaunda kullandığım Z580 için ben 400 TL verdim.Lan siz ne diyorsunuz benim babam para vermez benim biriktirdiklerimden araklar :'(
5 yıl önce bilgisayar aldılar 1 yıl boyunca internet parasının yarısını ablamla biz ödedik :'(Aynen şaunda kullandığım Z580 için ben 400 TL verdim.
Aynı durumdayızLan siz ne diyorsunuz benim babam para vermez benim biriktirdiklerimden araklar :'(