I
Iskekorowakurwa
Ziyaretçi
Daha dün 35TL vardı masamın üstünde, sabah bir baktım 21 kalmış :'(Aynı durumdayız![]()
Daha dün 35TL vardı masamın üstünde, sabah bir baktım 21 kalmış :'(Aynı durumdayız![]()
Var ya açıklanmadı mı şu bursluluk şeysi ? Hala haber yok taİşte bu gibi baba-para sorunlarına çözüm olan parasız yatılıyı kazanmak büyük avantaj :3
Ben sanırım ilk girdiğim sene kazanmıştım (5.sınıf) 494 yada 484 olması gerek.Paraların 1 hafta öncesine yatması gerekiyordu.Sen sınavın sonuçlarını mı kastediyorsun ?Var ya açıklanmadı mı şu bursluluk şeysi ? Hala haber yok ta![]()
Açıklandı? Bizim sınıfta burslu 1 kişi var hesap falan açtı Akbank'tan alıyor parayı çatır çuturVar ya açıklanmadı mı şu bursluluk şeysi ? Hala haber yok ta![]()
Öyle şeyler olmaz ama mesela ben HP Compaq Mini notebookumu kendi birikimlerimle aldım. Babam 1 kuruş vermedi. Z580 kardeşim 400, ben 400 babam 400 annem 200 verdi öyle aldık. Kaçak alamaz paramdan izin vermem, gerekirse evden kaçarım. Parama pek izinsiz dokunamaz.5 yıl önce bilgisayar aldılar 1 yıl boyunca internet parasının yarısını ablamla biz ödedik :'(
İşte bu gibi baba-para sorunlarına çözüm olan parasız yatılıyı kazanmak büyük avantaj :3
Lan siz ne diyorsunuz benim babam para vermez benim biriktirdiklerimden araklar :'(
Allah allahAçıklandı? Bizim sınıfta burslu 1 kişi var hesap falan açtı Akbank'tan alıyor parayı çatır çutur
Lan o iyi gene 100 liramı aldı kaç kere benimDaha dün 35TL vardı masamın üstünde, sabah bir baktım 21 kalmış :'(
1200 tlydi dün indirime girmişti o zaman aldıknotebook a gore gayet iyi ancak biraz pahali geldi bu pcye gore yani :\
Işte ben bi hata yaptım ve artık bilinçlendim. Artık herkese hemen inanmıyorum. Yabancı forumlardan yorum okuyorum öyle alıyorum alacağımıBen de onu dedim zaten![]()
Yani ?? Ucuz mu oluyor. . Normal bence. Tabi benim toplama (pc) çıkarır böler karekökünü alır1200 tlydi dün indirime girmişti o zaman aldık![]()
biliyorum demistin1200 tlydi dün indirime girmişti o zaman aldık![]()