Mustafa1453
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hediye olduğu için pek karıştırmadım.Tabletinin modelini bile mi bilmiyorsun? Cidden yuh kardeşim. Ayarlarını biraz kurcala 'Fabrika ayarlarına döndür diye bir seçenecek olacak'
Hediye olduğu için pek karıştırmadım.Tabletinin modelini bile mi bilmiyorsun? Cidden yuh kardeşim. Ayarlarını biraz kurcala 'Fabrika ayarlarına döndür diye bir seçenecek olacak'
Kutusunda ki kullanım klavuzuna vs. bile mi bakmadın? Cidden pes abicim. Sen dediğim gibi ayarlarını kurcala ve fabrika ayarlarına döndür seçeneğini yap.Hediye olduğu için pek karıştırmadım.
Kutusu yoktu ki verdiklerinde. Ya ben bir de şöyle düşünüyorum terminal falan yükleyip komut yazarak olmaz mı?Kutusunda ki kullanım klavuzuna vs. bile mi bakmadın? Cidden pes abicim. Sen dediğim gibi ayarlarını kurcala ve fabrika ayarlarına döndür seçeneğini yap.
Onu bilemem ama dediğim yoldan çok temiz olur.Kutusu yoktu ki verdiklerinde. Ya ben bir de şöyle düşünüyorum terminal falan yükleyip komut yazarak olmaz mı?
Bir deneyip geri dönerim o zaman.[DOUBLEPOST=1416245136,1416243544][/DOUBLEPOST]Onu bilemem ama dediğim yoldan çok temiz olur.
Döndürdüm gene aynı.Onu bilemem ama dediğim yoldan çok temiz olur.
O zaman rom arzalı.Bir deneyip geri dönerim o zaman.[DOUBLEPOST=1416245136,1416243544][/DOUBLEPOST]
Döndürdüm gene aynı.
Hayırlısı deyip cihaz çöplüğüne yolluyorumO zaman rom arzalı.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Yollama kullanırsın. Tablet sadece oyundan ibaret değildir. Misal üniversitede çok faydasını görürsün.Hayırlısı deyip cihaz çöplüğüne yolluyorum![]()
Ona bakarsan da cep telefonu, bilgisayarlar var.Yollama kullanırsın. Tablet sadece oyundan ibaret değildir. Misal üniversitede çok faydasını görürsün.
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Sen bilirsin peki.Ona bakarsan da cep telefonu, bilgisayarlar var.
Bana kargola atacaksan benim olsunOna bakarsan da cep telefonu, bilgisayarlar var.
İstiyorsan veririm ama işine gram yaramaz.Bana kargola atacaksan benim olsun![]()