Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 31. yıl dönümü kutlu olsun

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kolay gelsin o zaman. Sosyalleşmeye çalış. İyi olur sana.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Hayır kardeşüm sosyalleşmeye çalışmayacağım benim zevklerime ve düşüncelerüme sahip bir insan bulmam zor gibi gözüküyor reel hayatta. :(
Yoksa birbirimizi anlamamüz çok zor oluyur o yüzden sosyalleşmeye çaluşmayacağum. :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hayır kardeşüm sosyalleşmeye çalışmayacağım benim zevklerime ve düşüncelerüme sahip bir insan bulmam zor gibi gözüküyor reel hayatta. :(
Yoksa birbirimizi anlamamüz çok zor oluyur o yüzden sosyalleşmeye çaluşmayacağum. :)
Tamam kardeşim.

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neler olüyür hayatta. :( Ne bu tartüşma. :( Benüm üçün kavga etmeyün canlarüm. :(

Hristiyanüm canüm benüm. :(

Zürin bunu beğendü. :(

Kimse ben ulamaz kardeşüm. :([DOUBLEPOST=1416308733,1416308065][/DOUBLEPOST]Din tartışması çıkarmayın pülüs. :( Bu benüm son yorumumdur bir süre yokum canlarüm ben yukken istedüğünüz kadar din tartuşmasu yapabülürsünüz. :(
Sovyet değilim demedim komuist değilim dedim.[DOUBLEPOST=1416316838][/DOUBLEPOST]
Nerden biliyorsun? Sen Zorin misin bay komünist?

Komunist değil, sovyetleri seven birisi-

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam kavgayı bırakalım, bu özel günü kutlayalım.
(İyi güzelde Rus işi açısından bakma birçok yararı oldu ama boşver olay çıkmasın yeterince olaya katlandım)
Okulun bilgisayarından heçk ilen gönderildi.
Bu arada konuyu dağıtmaya çalışmıyorum, bir resim paylaştım bakmaya üşendiğim üye başlattı konuyu.
(Utku sen değilsin)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
(İyi güzelde Rus işi açısından bakma birçok yararı oldu ama boşver olay çıkmasın yeterince olaya katlandım)
Bu arada konuyu dağıtmaya çalışmıyorum, bir resim paylaştım bakmaya üşendiğim üye başlattı konuyu.
(Utku sen değilsin)
Ne ise konuyu kapatalım ama emin ol sovyeti sevmen (Bana göre komünizm) yüzünden benden pek yardım isteme hatta kara listeye yaz da sana ister istemez yardım etmeyeyim çünkü görüşlerime tamamen karşısın. KONU KAPANDI.

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
(Utku sen değilsin)
Bence komunizm anlamani bilmeyen ama sadece sovyelerin buyuklugu hosuna gittigi icin ortalikta ben komunistim diye geciniyorsun.Git ders calis bence o daha yararli

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bence komunizm anlamani bilmeyen ama sadece sovyelerin buyuklugu hosuna gittigi icin ortalikta ben komunistim diye geciniyorsun.Git ders calis bence o daha yararli
Boş verin şu aptalı. Osmanlı, Selçuklu, Hun gibi büyük devletler yerine gitsin eline tutuşturulan sovyet ile övünsün ve ya hayranı olsun. KAPATIN ARTIK ŞU KONUYU.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Utku kardeşim tartışmayı bitirmiş tebikler! :)
Ben de ailemin din muhabbetine katlanmak zorundayum. :(