Ilk Oyunum - Onerilere Açık 3D -

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ben Zafer ve bugun sizlere 1-2 günde yaptıgım bir 3D Top Oyununu gostermek istiyorum. Oyunda simdilik 1 seviye var bunun sebebi sizin görüslerinize göre yeni seviyeleri yapmak istemem. Hep kendi isteklerime göre gidemem. Sizden öneriler yorumlar istiyorum. Şimdi oyunun v0.01 versiyonun indirme linkini koyucam. Desteklerinizi bekliyorum. Ilerde oyun tamamen geliştiginde telefon uzerinden oynanabilir joystick destegi vs. olcaktır. Simdilik PC uzerinden test ediyorum. Gaza gelirseniz 1 günde 10 yeni bölüm bile gelebilir :) Yeni tuzak önerilerinizi bekliyorum. Ilk oyunum ve hızlı yaptıgım için kötü olabilir ama kötü başlamadan iyiye gidemeyiz sonuçta :) Oyunda bazı alıntılar vardır oda yeni oldugum için ama çogu şeyi ben yaptım. Her gün yeni versiyon gelicektir.

Oynanış:
Kamerayi yonetmek için fare (mouse) kullan. WASD tuşlari veya ok tuşlari ile hareket ettirebilirsin.

v0.1:
Oyun test asamasi halka açıldı :p

Indir:
Oyun başındaki seçeneklerin ingilizce olması sebebi o oyun motorunun sagladıgı kolaylık kendi çözünürlügünüze göre seçin. Onada ilerde bakarız

LINK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

ONEMLI: Oyunu normal oynamak istiyorsanız Goodda çalıstırın. Ayarlar kısmını yapıcam ilerki güncellemelerde

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyuna direk büyük bir güncelleme gelicek ama bu güncelleme bitmesi 2-7 gün arası sürer. Sabredin tek tek ufak güncelleme yerine direk 10 güncelleme birleştiriyorum. Oyunun 10 kat dahada güzelleşicegini varsayabiliriz. Bir göz atalım

v1.0: (Yapım Asaması)

* = Yapılıcak
** = Yapıldı

**Oyundaki tüm bolumler kaldırıldı ve DEMO Bölümü olarak 1. bölüm koyuldu. Daha gelişmiş
**Hava degiştirildi
**Yeni Ses Efektleri
**Yeni Muzikler
**Puan toplama eklendi
**Kamera Kontrolu kaldırıldı
**Oyun ayni anda 32 bit veya 64 bit kullanabilcek

(Genel)
*Kaliteli Bolum Seçme
*Anamenu guzellestirildi
*Puan Gostergesi
*Sade yazılar gelistirildi
*ESC Basınca Menü
*Oyun ayarlar kısmı degistirildi.
*Oyuna Icon eklendi

(Bölüm)
*Yeni tuzaklar
*Kovalıyan Top Düsman eklendi.
*Puzzle eklendi
*Dogus Noktası (checkpoint) eklendi.
*Top Model ve Renk Degiştir
*10 Yeni Bölüm
*Bilgilendirme ekle

Bug Fix:
*Oyunu fastestta çalıstırınca olan hızlandırma sorunu cozuldu
**X Y yazıları kaldırıldı
*Düşerken duvardan hızlıca geçebildiginiz hata giderildi
*Bolum secerken renk gelmemesi düzeltildi
**Bazen yok olma çalısmıyan hata giderildi

Son düzenleme:

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ScreenShot yapıp paintde kaydedip imgur/hızlıresim e yüklemek çokmu zor?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 5-6 tane resim koyman gerektiğini düşünüyorum daha fazla indirilme alabilirsin

Indirme icin koymadim oyle olsaydi apple veya google koyardım. Bu sadece deneme versiyonu geliştirilme asaması oldugu için öneriler gerekiyor.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Belki yapılması zor olabilir ama Top'a yetenek,Hız,vb,vb eklenebilsin.
Sanal para falan yap Oyunda bölüm geçince bir miktar Para kazanılsın para ile yetenekler falan filan alınsın.

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Belki yapılması zor olabilir ama Top'a yetenek,Hız,vb,vb eklenebilsin.
Sanal para falan yap Oyunda bölüm geçince bir miktar Para kazanılsın para ile yetenekler falan filan alınsın.

Evet zaten olucak Anamenu ustunde calısıyorum tamamen degisicegi için o tarz şeylere yer açıcam

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alta "kapa" değilde "kapat" yazarsanız sevinirim Türkçe'mizi düzgün kullanalım ^^

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0