Cinema 4D Animasyon Ekibi Alım

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cinema 4D kullanan üyelerden oluşan,acemi,prof. farki olmayan(çünkü bende acemiyim) ufak bir gurup kurulucaktir.

Amacımız Bilgili kişilerin bizimle bilgisini paylaşması ve ortak fikir ve yeteneklerimizle minecraft animasyonları yayınlamaktır. herkes Katılablir.
Katılıcak arkadaşlara öncelikli sorularim:
Cinema 4D nasil Hareketli Kamera yapılır ? (yürüyen oyuncuyu takip eden kamera)
Cinema 4D Karakter nasıl eklenir ?
Cinema 4D çalışma esnasında yere fazla yaklaşınca zemin(toprak kat) in içine giriyorum. bunu nasil engellerim ?
Cinema 4D daha etkili shader efektleri

Yardımlarınızı Ve Katılımlarınızı Bekliyorum. Ayrica Senaryo vb. şeyler de tartışılıcaktir. Teşekkürler.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Henüz Yeniyim Diyebliriiz. programı çözme kısmındayim. çalışmalarımı göndericeğim

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeniysen Neden Ekip Kurdun ? ve Neden Alım Yapıyosun Önce Kendini Geliştir -_-
Dediğim gibi Benden daha bilgili olanlarla birlikte çalilmaya başlamak, beni daha iyi bir yere getirir diye düşündüm.alim dan kastım buydu. ufak bir çalişmami gönderdim 'yeni' derken bunu kast etmiştim. Ayrica eleştirisel yorumlar yerine teknik bilgi verebilirseniz sevinirim.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu Sormak İstiyorum Mesela, videolarda görmüştüm. kamera ekleniyor. videonun örnk: 00.01 den 01.
Bununla insanların render yeteneğini mi sorguluyorsun ?

Bu nasıl bir render ayarıdır? Nerede global illumination ? Nerede ambient occlusion ?

Hadi onu geçtik toprakların image sampling'ini none bile yapmamışsın kusmuk gibi bulanık bulanık duruyor.

Kullandığın rig'e zaten bir lafım yok second layer'i direk yüze yapıştırmış.

Karakterler odun gibi y ekseninde kemikleri biraz yukarı kaydırmışsın sadece ?

Gölgelendirmeye gelirsek zaten diyecek laf bulamıyorum.Sonuna kadar zorlamışsın gölgelendirme belirginliğini kap kara hiçbir halt anlaşılmıyor.

Onuda geçtik oradaki fidanları da gölgelendirmeye eklemişsin görüntüyü mahvetmiş.Işık ayarlarından fidanları sayılmayanlar bölümüne eklemek bu kadar mu zor ?

Bu eleştirilecek bir çalışma bile değil tamamen acemice ve daha hiçbir ilerleme kaydetmemişken bu işi bilen yada amatör olan insanları bir ekibe toplamayı planlıyorsun.

Kendini geliştir.
Eksiklerimi dile getirdiğin içni teşekkürler ben bu işte bana yardimci olablicek birilerini ariyorum. yazdiklarinda tamamen haksılın.fakat kimseyi sorguladiğim yok. eksiklerimi saymakla yetinmeyip nasil yapicağimida anlatsan daha iyi olmazmıydı ?
edit: ilk çalışmamın bu kadar geniş eleştirilmesi doğru değil. yolun başındayım daha. gurup kurmak istememin nedeni bana birşeyler aktarabilecek birileriyle birlikte olablirmek.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kamerayı hareket ettirerek

Karekter bulup ekleyerek

Cinema 4D çalışma esnasında yere fazla yaklaşınca zemin(toprak kat) in içine giriyorum. bunu nasil engellerim ?
Bilmem.

Etkili shader yaparak.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kamerayı hareket ettirerek

Karekter bulup ekleyerek

Bilmem.

Etkili shader yaparak.
gereksiz adam.

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin kimseye gereksiz demeye hakkın yok.Herkes gereklidir.Ama bunu anlayacak beynin yok ki ^^
:) kendi işini bak kardeşim. Laf koyucam diye aval aval gezme.Burda SENİN GİBİ boş boş gezen insanlar canımı sıkıyor ve uygun olduğu sürece istediğmi derim.Sen mi karşıcaksın bana ? :D Konu dışı yorumlar gereksiz, işi maskaraya alan adamlar ise yorumlari ile birlikte gereksizdir benim için.. Beyin olduğuunu düşünerek açıklama yaptım,hesap verdiğim yok, ne düşündüğün umrumda değil. hadi kötü forumlar :)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:) kendi işini bak kardeşim. Laf koyucam diye aval aval gezme.Burda SENİN GİBİ boş boş gezen insanlar canımı sıkıyor ve uygun olduğu sürece istediğmi derim.Sen mi karşıcaksın bana ? :D Konu dışı yorumlar gereksiz, işi maskaraya alan adamlar ise yorumlari ile birlikte gereksizdir benim için.. Beyin olduğuunu düşünerek açıklama yaptım,hesap verdiğim yok, ne düşündüğün umrumda değil. hadi kötü forumlar :)
Burası bir forum,bir iş yeri değil.Şakalarda olacak elbet.Kaldıramıyorsan burada işin yok.