Fairy Tail

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bugün size soru soracam yeha.
Fairy Tail bilenler veya izleyenlerlere
Zeref bir bölümde natsuya çok büyümüşsün demişti bunun nedeni nedir iyi bilen birisi açıklasin. :p
Ha bide Fairy Tailde En sevdiğiniz Karakter.
Benimki Tabüküde Natsu Dragneel :p

FAİRY TAİL [Anime şuanda biraz fazla iyi değil fakat eski bölümleri muhteşem :) şu lucy'nin şeyleri bitsin asil macera ozaman başliyacak :p]

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
ben daha yeni o bölümlere gelmiştim spoiler yerim diye baktımda kimse bir şey yazmamış.
ama eğer mantık yürütecek olursam
Bence zeref ile Natsu ( <3 ) çocukluktan arkadaşlar[DOUBLEPOST=1416498151,1416498040][/DOUBLEPOST]ve b uyüzden Zeref Natsu (<3) ya çok büyümüşsün natsu didi *-* uu :D
Zeref 400 yaşinda layn? :( mantik fail :D bence natsu zeref ile mavis'in oğlu mavis=fairy tail ilk ustası kısaca kurucu usta ayni zamanda animenin en güçlü 2. kişisi.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Zeref Karanlık Tanrısı Gibi Bişeydi Galiba Ve Ölümsüz Diye Biliyorum[DOUBLEPOST=1416509111,1416509081][/DOUBLEPOST]Yanlışda Olabilir Bu Bilgi Mangayı Okuyan Arkadaşım Söylemişti
Spoiler. :p
Yok o kendisine büyü yapti hiç yaşlanmamak için ve şeytanlar yapti bknz: dark meer şu an mangada dark meer gibi şeytanlari zeref'in yanina gitmeye çalışıyor animenin şimdi bölümlerinden sonra 30-60 bölüm sonra Tartoros [kötü klanlar arasinda dark meer bulunduğu :D] şu lucy filler'i bitsin yeni macera başliyacak ama büyük bir macera olacak. :D ve En büyük haber şuanki mangadaki bölümde natsunun içinden İGNEEL ÇIKIYOR.
[DOUBLEPOST=1416509408][/DOUBLEPOST]
Benim fairy tail e başlamam lazım :p
Başlağ. :D
Sende SAO izlemeye devam et. :D[DOUBLEPOST=1416999885][/DOUBLEPOST]Fairy Tail 165-166 bölüm [Sabertooth vs Natsu Dragneel]