Post kasmayi kes[DOUBLEPOST=1416592158,1416592085][/DOUBLEPOST]Offf konu öyle bir kastırdı ki okuyamıyorum
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Teşşekür ederim telefon için yapıyorum zaten bu oyunuTelefonumda buna benzer bir oyun vardı çok hoşuma giderdi kendisi.
Bir bakayım indireyim resimleri gözüme çok hoş geldi.
Bu oyunu devam ettir bence![]()
Türkçe'si 1 olan biri lütfen oyun yapmasın ^^Post kasmayi kes[DOUBLEPOST=1416592158,1416592085][/DOUBLEPOST]
Teşşekür ederim telefon için yapıyorum zaten bu oyunuYeni güncelleme bitince çok zevkli olucak
Küfür eden yok merak etme gereksiz üyelere zaten içimden ederim merak etmeTürkçe'si 1 olan biri lütfen oyun yapmasın ^^
Oyunu oynadım da biraz zorladı beni.Post kasmayi kes[DOUBLEPOST=1416592158,1416592085][/DOUBLEPOST]
Teşşekür ederim telefon için yapıyorum zaten bu oyunuYeni güncelleme bitince çok zevkli olucak
Vazgeçtim siliyorum. Sebebi türkçe 1 diyen birinin ilkokullu olmasıTürkçe'si 1 olan biri lütfen oyun yapmasın ^^
Hayır ben ortaokulluyum ?Vazgeçtim siliyorum. Sebebi türkçe 1 diyen birinin ilkokullu olması
5. Sınıf ?Hayır ben ortaokulluyum ?
Yokİsim Buldun Mu?
Oyunun ismi "yok" AD:sD:A
Ben gönüllü çevirmen olabilirim. Türkçe'den 100 alma keyfii..Türkçe'si 1 olan biri lütfen oyun yapmasın ^^
Kaliteli bir isim bulmaya çalısıyorum yoksa adını ball koyar geçerdim.Oyunun ismi "yok" AD:sD:A
Unity ile nolduNasıl Yaptın ? (Unity)
1.0 Versiyonundan görüntü diyelim konudaki link v0.1Versiyon Kaç![]()