xemirhan12
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Authme plugininde bildiğiniz gibi giriş ve koydolma yapılıyor peki bu kayıtlar nerde kaydalıyor klasörün içine giriyorum hiçbirinde yok nerde bunlar ?
tmm da saçma sapan 564654.5456.465.4564...65465.465.465.4 diye sayılar çıkıyor hangisi ip adresi şifresi belli değilAuthMe >![]()
Bu database dosyasını not defteri ile aç. Sunucuna kaydolmuş tüm isimleri görebilirsin.
IP adresini o yazıların sonlarında bulabilirsin kim olduğunu da en başta yazıyor zaten.tmm da saçma sapan 564654.5456.465.4564...65465.465.465.4 diye sayılar çıkıyor hangisi ip adresi şifresi belli değil
peki şifre ?IP adresini o yazıların sonlarında bulabilirsin kim olduğunu da en başta yazıyor zaten.
![]()
Onu ben de bulamadım işte.peki şifre ?
Bilen Varsa Hemen Buraya GelsinOnu ben de bulamadım işte.![]()
kendi serverimOnları bulamazsın yasal iş değil zaten :/
neyi neye çevirecez anlatırmısınSHA olarak normal text e çevirirseniz şifreleri görebilirsiniz çevirme şeyini internetten bulabilirsiniz![]()
neyi neye çevirecez anlatırmısın
anlamadım transtleden mi çevircezOrada şifreleme türü SHA yazıyor bu bir yazıyı şifrelemek için kullanılan bir şifreleme biçimi orada yazan anlamsız kodları SHA şeklinde normal yazıya çevirmeniz gerekiyor![]()
anlamadım transtleden mi çevircez![]()