RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben konuşmayım da kim konuşsun aksceladım benim ^^Eğer profesyonel değilsen hiç konuşma. ^^
Ben konuşmayım da kim konuşsun aksceladım benim ^^Eğer profesyonel değilsen hiç konuşma. ^^
Sağol, skin'in kendi tonuyla yapmaya çalıştım.Renk tonları biraz daha canlı olsa mükemmel bile olurdu +1
Ona sağol bana daha ilk çalışmamSağol, skin'in kendi tonuyla yapmaya çalıştım.
Tamam kardeşim bir şey demiyorum. Şunu bil herkes önemsiz olanın değil önemli olanın peşinden gider. Anlayana.Ona sağol bana daha ilk çalışmam![]()
Bilmem@RedIsBack hangi haptan içtin.![]()
Kuru şikayet mi ?Tamam kardeşim bir şey demiyorum. Şunu bil herkes önemsiz olanın değil önemli olanın peşinden gider. Anlayana.
He bide sadece piksel konusunda tavsiye verdin. Diğerkiler sadece kuru şikayet.
Adam gibi,"Daha yeniyim" diyeceğine Teşekkürler,dikkate alacağım" vb. diyebilirdi.Alper adam daha yeniyim gelişiceğim anlamında söylemiş
Tmm uzatmıyorum sen haklısın konu uzamasın boş yere kavgalarlada konuyu meşgul etmeyelim.Bilmem
Kuru şikayet mi ?
Kollar olmamıştan ne çıkartıyorsun ? Kolları düzelt ?
Gölgelendirme yok ? Gölgelendirme yap demek ?
Saçlar çok keskin olmuş,saçları az daha yumuşat demek ?
Bulanık ? Az daha netleştir demek.
Türkçe dersin zayıfsa bunu bize söyleyebilirdin.[DOUBLEPOST=1416673753,1416673661][/DOUBLEPOST]
Adam gibi,"Daha yeniyim" diyeceğine Teşekkürler,dikkate alacağım" vb. diyebilirdi.
Klasik kaçma hareketi.*Tmm uzatmıyorum sen haklısın konu uzamasın boş yere kavgalarlada konuyu meşgul etmeyelim.
Zorlamak istemiyorum bak forumda yeniyim kötü etki bırakmiyim diye uğraşıyorum zorlama.Klasik kaçma hareketi.*
Ya Alper adamı zorla kavgaya çağırıyorsunKlasik kaçma hareketi.*
Istedigi kadar zorlasin kolay yem olmam.Ya Alper adamı zorla kavgaya çağırıyorsun