JusticeWhip / Medieval House - Deneme 2

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş bencee (ilk denemelere göre) :D fakat ev bodur kalmış diye düşünüyorum neyse çok ayrıntıya girmicem ayrıca rica ederim canım ben zaten bu videoları faydalı olması için çekiyorum :lol:
Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1416641205,1416641146][/DOUBLEPOST]
hic bise goremiyorum
Gören görüyor benim sorunum değil :)
Shader ve Ev öldü beğenmedim kardeşim :(
Nerdeyse en iyi shader ile cekiyom sen hala fransız :) Ne deyim Allah rahmet eylesin :)[DOUBLEPOST=1416675184][/DOUBLEPOST]Evi göremeyenlere.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1416641205,1416641146][/DOUBLEPOST]
Gören görüyor benim sorunum değil :)

Nerdeyse en iyi shader ile cekiyom sen hala fransız :) Ne deyim Allah rahmet eylesin :)[DOUBLEPOST=1416675184][/DOUBLEPOST]Evi göremeyenlere.
O değilde çok kötü fotoğraf çekiyorsun :ASd.ASD:

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Yapıyı kötülemek için fotograflara shadere yok ona yok bunu bahane bulamassiniz.Begenmiyorum deyin geçin.Sanki bi blogunu gösteriym fotograf cekerken
Güzel olmuşta kimse bir şey görmüyor sadece sen yaptın diye güzel diyorlar bence gerçek yorumları duyman daha yararlı olur ve güzel :)

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuşta kimse bir şey görmüyor sadece sen yaptın diye güzel diyorlar bence gerçek yorumları duyman daha yararlı olur ve güzel :)
Ben gidipde bana kötü yorum yapmayin demedim.Ronindekilerin bile yorumu olumsuz olabiliyor.Ben kimim ki gelip ben yaptim diye bana yorum yapsinlar.Yapmayan varsada adam gibi yapsn.