RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar,yakında alabilirsem (ki büyük ihtimalle alamayacağım .s) bir IPhone 5 alacağım.Ama hangi modeli alayım bilemiyorum.Hangisi daha iyidir ?
Zaten 5s daha güzel görünüyordu5S Al 5Cnin Özellikleri Düşük.
Android 5.0 Lollipop çıktı. iOS'dan kat kat daha "iyi, ferah, akıcı".IOS'a bulasma. Bunu bilir bunu soylerim.
Teşekkürler ^^5C'nin kenarları yamuk olduğu için düşmeye karşı daha dayanıklı(şuna kenarlarına herhangi bir sorun olmaz diyelim).
5C öneririm.
2 senedir android kullanıyorum,bıktım,biraz daha ferah bir şeyler kullanmak istiyorum,görünüşe bakılırsa IOS gayet ferah.IOS'a bulasma. Bunu bilir bunu soylerim.
Oyunlarda Hile Vb. İçin Android'i , Daha Sade Bir Şeyler İçin İse IOS'u Tercih Edebilirsin. Bu Arada Appstore'deki Oyunlar Çok Pahalı (Yani her Şey ParaTeşekkürler ^^
2 senedir android kullanıyorum,bıktım,biraz daha ferah bir şeyler kullanmak istiyorum,görünüşe bakılırsa IOS gayet ferah.
IOS monoton bir isletim sistemi. Ve IPhone'larin omru cok uzun degil. 1 yil kullanirsan sukur. Android'e ROM veya Launcher falan yukleyebilirsin ama IOS'ta tek temaya cakilir kalirsin. Pisman olursun, ben soyleyeyim.Teşekkürler ^^
2 senedir android kullanıyorum,bıktım,biraz daha ferah bir şeyler kullanmak istiyorum,görünüşe bakılırsa IOS gayet ferah.
malesef yanlış bilgin var her şey para değil paralı oyunlardan fazla bedava oyun var ve paralı oyunları çoğu zaman bedava yapıyorlar ve ben iphone 2 çıktığından beri aynı hesabı kullandığım için nerdeyse her şey varOyunlarda Hile Vb. İçin Android'i , Daha Sade Bir Şeyler İçin İse IOS'u Tercih Edebilirsin. Bu Arada Appstore'deki Oyunlar Çok Pahalı (Yani her Şey Para10-15 Tane Oyun Anca Bedava Bulabilirsin)
IOS monoton bir isletim sistemi. Ve IPhone'larin omru cok uzun degil. 1 yil kullanirsan sukur. Android'e ROM veya Launcher falan yukleyebilirsin ama IOS'ta tek temaya cakilir kalirsin. Pisman olursun, ben soyleyeyim.
Arkadaş Apple Temsilcisi5 ile 5c nin arasındaki fark kasa ve pil ömrü (az da olsa yarıyor)
5 ile 5s in arasındaki fark baya var ve touch id var
5c 5den düşük fiyattadır[DOUBLEPOST=1416685356,1416683597][/DOUBLEPOST]
malesef yanlış bilgin var her şey para değil paralı oyunlardan fazla bedava oyun var ve paralı oyunları çoğu zaman bedava yapıyorlar ve ben iphone 2 çıktığından beri aynı hesabı kullandığım için nerdeyse her şey var
ios sadece güncellemeleri 2 yıl süre ile bitiriyor fakat telefonlar halla kullanılıyor iphone 3 hala sapa sağlam çalışıyor