herkes üstündeki kullanıcının resmini anlatsın

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir yere tırmanan kedi ve ağzından bir şey çıkaran kedi (o bir şey çıkaran kedinin ayaklarından dolayı balık + kedi alt tarafı balık üst tarafı kedi)

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yaşına göre counter karakterini koymayı çok seven fakat bundan 3 4 yıl sonra ne çocukmuşum be profil olarak araba resimleri kantır resimleri koyarmışım çocukluk aklı işte diyip profiline güzel kız resimleri koyacak fakat koyduktan yine 3 4 yıl sonra ulan ne ergen abazaymışım ya karı kız resimleri koyarmışım diyecek olan insan

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Profil fotoğrafına karı kız resmi koyan abazan ergen :D
Heyyt be shakiraya kız dedin ya tebrik ediyorum seni. Kadın evlenmiiiş çoluk çocuk yapmış ben onun sanatına hayranıyım
Shakira ve Basshunter hayranıyım :)
Bu arada senin foton karanlık lordları anımsatıyor
2002 yılında kendisiyle bu şarkıda jimlastik kulubündeyken tanıştım ona hayranlığım tam ozaman başladı heyt be ne günlerdi :(

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eren yazan yazı ve yuvarlak bir şey[DOUBLEPOST=1416924513,1416924249][/DOUBLEPOST]
yaşına göre counter karakterini koymayı çok seven fakat bundan 3 4 yıl sonra ne çocukmuşum be profil olarak araba resimleri kantır resimleri koyarmışım çocukluk aklı işte diyip profiline güzel kız resimleri koyacak fakat koyduktan yine 3 4 yıl sonra ulan ne ergen abazaymışım ya karı kız resimleri koyarmışım diyecek olan insan
bu counter strike mi bak bakalım (Adı halo adamın adı Master Chief)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.