Online FPS Oyun Önerisi

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle contract wars hemde web tabanlı iyi grafikleri var . Unity indirmen yeterli oynamak için facebooktanda oynanıyor

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yüklenirken contract warsı bir dene unity web player 2 dakikada yükleniyor zaten
WEB tabanlı olduğu için bi' kaç sorun çıkabilir örneğin Unity'nin birden bire çöküp like a boss gibi oynadığım maçın boşa gitmesi*
Bi' ara göz atarım sağ ol önerin için.

Utku kardeşim al profilim arkadaş eklersin.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Counter Strike'nin online versiyonunu indrip oynamıştım grafikler biraz daha gelişmiş fakat bildiğin CS 1.6 sadece online.
Çok güzeldi çok beğenmiştim ama eski bilgisayar olduğundan kastığı için silmiştim o zamandan beri hiç oynamıyorum belki bi' ara bi' göz atarım.
cso 30 aralıkta kapatılcak,bu arada tfc gibi oyunları steamdan orjinal alarak oynamalısın

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
skill çok sorunlu oyun ya o oyunu indirmek 3 ayımı aldı başlaması uzun sürüyor falan indirme bir yerde tıkanıyor geçmesi için 1 hafta bekliyorsun falan grafikleri çok güzel silahlar falan ama indirmesi sıkıntılı

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Al bunu al al al!!
skill çok sorunlu oyun ya o oyunu indirmek 3 ayımı aldı başlaması uzun sürüyor falan indirme bir yerde tıkanıyor geçmesi için 1 hafta bekliyorsun falan grafikleri çok güzel silahlar falan ama indirmesi sıkıntılı
Hayır ben indireceğim grafikleri iyi olan nadir FPS oyunlarından indirmem oynamam lazım.[DOUBLEPOST=1416767415,1416767294][/DOUBLEPOST]Korosku maso!!! Het tay youma lous!!

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
en iyisi indir bi cs 1.6 yada source crack olarak gir türk yabancı swye (sourcede zaten türk server 2 -10 tane) sniperlik çok iyi o oyunlarda yani