Terraria Kasma Sorunu

TRHercules

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Beyler önceden hiç kasmadan Terraria 1.2.3 sürümünü oynuyordum.Daha Sonra sıkılıp oyunu sildim.
Aradan 1-2 ay geçti oyunu yine yükledim ama kasmadan dolayı oyun oynanmaz hale gelmişti.Bi yardım etseniz.
.Net Framework ve XNA framework fln güncelledim yine düzelmedi.

Vladicraft

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle , bende de oluyordu .. ama galiba terraria sorun değil terraria ya nın açılması için bazı programlar yükleniyor bu programlarda sorun oluşmuş ve oyunu etkilemiş olabilir bol şanslar.

TRHercules

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yeni surum indir muhtemelen optimizasyon şeysi yuzundendir
Nerdeyse Tüm sürümleri denedim.
Kesinlikle , bende de oluyordu .. ama galiba terraria sorun değil terraria ya nın açılması için bazı programlar yükleniyor bu programlarda sorun oluşmuş ve oyunu etkilemiş olabilir bol şanslar.
Evet bahsettiğin programları(.Net framework,Xna framework) önceden yüklemiştim sorunu gidermek için güncelledim ama hala aynı.[DOUBLEPOST=1417086048,1416844683][/DOUBLEPOST]Yardıııııım :D

TRHercules

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft kasıyo dersin anlarımda terraria kasar mı ya?
önceden hiç kasmadan Terraria 1.2.3 sürümünü oynuyordum.Daha Sonra sıkılıp oyunu sildim.
Aradan 1-2 ay geçti oyunu yine yükledim ama kasmadan dolayı oyun oynanmaz hale gelmişti.
Okusaydın iyiydi :D
Beyler bir program yüzünden oluyor büyük ihtimal.yardım edin pls
Minecraft fln hiç kasmıyor M&B Warband çok az kasıyor sorun bilgisayarın özelliklerinden değil.

MrTurhan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1. Adım Ayarları düşür 2. adım Terraria yı açarken dosya varsa kapa çok kasmasına sebep oluyor