Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/customers/webs/ni371400_1/include/side-bar-left.php:45) in /var/customers/webs/ni371400_1/kayitolsorgu.php on line 55 Kayıt işlemi başarılı! Tebrikler!
Bilgilendirme için çok teşekkürler sorun düzeltildi.@MrUnioDex Kayıt Olduktan Sonra;
PHP:Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/customers/webs/ni371400_1/include/side-bar-left.php:45) in /var/customers/webs/ni371400_1/kayitolsorgu.php on line 55 Kayıt işlemi başarılı! Tebrikler!
Yiğit aynisini bende söyleyecektim, sunucu başarılı tebrikler sunucu nitradodanmı? O koda bakılırsa Nitrado /var/customers/webs/ni371400_1Bilgilendirme için çok teşekkürler sorun düzeltildi.
Çok büyük ihtimalle database Nitrado'danYiğit aynisini bende söyleyecektim, sunucu başarılı tebrikler sunucu nitradodanmı? O koda bakılırsa Nitrado /var/customers/webs/ni371400_1
Yiğit aynisini bende söyleyecektim, sunucu başarılı tebrikler sunucu nitradodanmı? O koda bakılırsa Nitrado /var/customers/webs/ni371400_1
Çok büyük ihtimalle database Nitrado'dan
Hunger Games, OITC gibi oyunları yenileyememiz gerekli öncelik olarka. Prsion server talebe göre eklenebilir.sunucuya prison ekleseniz şahane olcakta eklermisiniz bilmem ^,^
Oylama felan yapsanız sitenizde ona göre eklense olmazmı ?Hunger Games, OITC gibi oyunları yenileyememiz gerekli öncelik olarka. Prsion server talebe göre eklenebilir.
Yapılabilir.[DOUBLEPOST=1418147462,1417104394][/DOUBLEPOST]Oylama felan yapsanız sitenizde ona göre eklense olmazmı ?
Bence Eğlence İçin Çeşitli MiniGames Eklensin.Yapılabilir.[DOUBLEPOST=1418147462,1417104394][/DOUBLEPOST]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.adresindeki oylamaya katılmayı unutmayın! SurvivalGames çok yakında ekleniyor!
Evet sunucumuz artık 1.8 uyumludurAbi 1.8 de Olyor Değilmi ?![]()
Herkeze Cıkarda Bi Bize CikmazEvet sunucumuz artık 1.8 uyumludur
+200 online sunucumuzda bedava VIP çekilişi vardır! Detaylar için tıkla:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.