İsteğini söyle modu söyleyeyim.

MrSmith

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herhangibi bir mod aklınıza takıldı ve ismini bilmiyorsanız bana söyleyin sizin için bulayım :)
Yada bir mod'un download linkini.

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu tarz bir mod biliyor musun ?
Ağaçlarda meyveler yetişsin , tarım ürünleri artsın gibi ...

SkillReX26

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşım ben minecraft 1.7.10 oynuyorum ve modlarla oynuyorum tinkers modu istiyorum ama düzgüb link yok 1.6.2 nın modunu atıyolar ısmını 1.7.10 yapıyorlar acaba mümkünse tinkers mod 1.7.10 gerçek link ata bilirmisin şimdiden teşekkürler[DOUBLEPOST=1417007062,1417006315][/DOUBLEPOST]bide bulabilirsen IDfix modunu istiyorum çok teşekkürler IDfix de olmaya bilir mod çakısmalarını engelleyecek bir mod program vb olur :D

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kaykay ve Snowboard veya BMX yapabileceğimiz modların linkini atarmısın ve kurmayı öğretsen ?

MrSmith

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşım ben minecraft 1.7.10 oynuyorum ve modlarla oynuyorum tinkers modu istiyorum ama düzgüb link yok 1.6.2 nın modunu atıyolar ısmını 1.7.10 yapıyorlar acaba mümkünse tinkers mod 1.7.10 gerçek link ata bilirmisin şimdiden teşekkürler[DOUBLEPOST=1417007062,1417006315][/DOUBLEPOST]bide bulabilirsen IDfix modunu istiyorum çok teşekkürler IDfix de olmaya bilir mod çakısmalarını engelleyecek bir mod program vb olur :D

Buyur tinkers construct dosyaları:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

IdFıx bulamadım maalesef.[DOUBLEPOST=1417011764][/DOUBLEPOST]
Kaykay ve Snowboard veya BMX yapabileceğimiz modların linkini atarmısın ve kurmayı öğretsen ?
Ayrı ayrı versem modları tek bir mod olması zorunlumu?

SkillReX26

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arakdaşım mümkünse minecraft crash verdi çozum için mod vb varsa atarmısın ve şimdiden teşekkürler yaptıgın her şey için ^_^^_^:lol::lol::D:alay::)