Naruto Shippuuden - Minecraft Uzumaki Naruto!(Kyuubi+Sage Mode)

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nardo serisinden tek ümidim Nardo'nun rinnegan açmasıydı o da mangada olmadı ve manga "özür dilerim" bir yere geldi.O yüzden ITACHI & ERO SENNIN

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Nardo serisinden tek ümidim Nardo'nun rinnegan açmasıydı o da mangada olmadı ve manga "özür dilerim" bir yere geldi.O yüzden ITACHI & ERO SENNIN
Ama Naruto bütün kuyrukluların gücünü ele geçiriyor ve hokage oluyor bu az buz bir şey mi hem Sasuke'nin kafasıda yerine geldi...

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nardo gibi bir fenomene açıkçası sadece hokagelik ve tüm kuyrukluların jinchuurikisi olmak yakışmıyor bence.Direk Nardonun God mode falan açması gerek gokuyla hardcore savaş yapması gerek.The last movie de hepten romantizme vurmuş bir derecede hiç isteklerimi karşılar değil.Onun dışında Susky cidden fazla cool oldu mangada.Last movie de merak ettiğim tek adam o açıkçası.(Hinatayı da acayip merak ediyorum.)

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Nardo gibi bir fenomene açıkçası sadece hokagelik ve tüm kuyrukluların jinchuurikisi olmak yakışmıyor bence.Direk Nardonun God mode falan açması gerek gokuyla hardcore savaş yapması gerek.The last movie de hepten romantizme vurmuş bir derecede hiç isteklerimi karşılar değil.Onun dışında Susky cidden fazla cool oldu mangada.Last movie de merak ettiğim tek adam o açıkçası.(Hinatayı da acayip merak ediyorum.)
O yüzden napıyoruz Fairy Tail'i izliyoruz. :p

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İkiside harika animelerdir Fairy Tail ise efsanevi 5 animelerden 1 tanesidir. İzlemeye değer ve hayla devam etmekte.
şu an Sword Art online'a başladım arada bir de fairy tail'e bakarım Naruto bitince ikisine abarınırım. Ama beni en çok etkileyen SHİNGEKİ NO KYOJİN'di süperdi izlemeyenler izlesin

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
şu an Sword Art online'a başladım arada bir de fairy tail'e bakarım Naruto bitince ikisine abarınırım. Ama beni en çok etkileyen SHİNGEKİ NO KYOJİN'di süperdi izlemeyenler izlesin
Attack on Titan derler ona. :D Fairy Tail başlamani tavsiye ederim saodan daha zevkli gelir hem kari kız var üzüntülü yerler'i bile komik :D