MinecraftLines Uçağı (AirLines Plane) + Yapım Aşamaları

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Küçücük zekanla oyunda yünden uçak olmaz diyorsun. Bu zekayla insan da olmaz
Hakaret etmeye gerek yok Red zaten söylemek istediğini açık bir şekilde anlatmış güzel bir doku paketi ile ve demir blokları ile yapılır ise daha gerçekci ve güzel durur diyor sonuçta insanların fikirlerine saygı duymak gerek arkadaş yapmış göndermiş eleştirimizi yapalım bir daha ki sefere söylediklerimizi göz önüne alıp daha güzel yapar. Anında hakaret etmeye sataşmaya gerek yok lütfen beyler.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Hakaret etmeye gerek yok Red zaten söylemek istediğiniz açık bir şekilde anlatmış güzel bir doku paketi ile ve demir blokları ile yapılır ise daha gerçekci ve güzel durur diyor sonuçta insanların fikirlerine saygı duymak gerek arkadaş yapmış göndermiş eleştirimizi yapalım bir daha ki sefere söylediklerimizi göz önüne alıp daha güzel yapar. Anında hakaret etmeye sataşmaya gerek yok lütfen beyler.
Elestirmesine bir sey diyen yoka ama yunden ucak yapti diye adama "akil hastasi" demeye de haki yok.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Elestirmesine bir sey diyen yoka ama yunden ucak yapti diye adama "akil hastasi" demeye de haki yok.
Onun dediği de kabul edilemez ama anlatmak istediği şey pek anlaşılmamış her neyse konu burada kapansın eleştirilerimizi yapalım ve arkadaşta bir daha ki çalışmasında daha güzel şeyler yapsın zaten her şeyin bir kusuru vardır kusursuz diye bir şey yok bu dünyada o yüzden burada kusursuz olsun demiyoruz ki biz gerçekci olsun diyoruz.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Onun dediği de kabul edilemez ama anlatmak istediği şey pek anlaşılmamış her neyse konu burada kapansın eleştirilerimizi yapalım ve arkadaşta bir daha ki çalışmasında daha güzel şeyler yapsın zaten her şeyin bir kusuru vardır kusursuz diye bir şey yok bu dünyada o yüzden burada kusursuz olsun demiyoruz ki biz gerçekci olsun diyoruz.
Tamam da kuplerden olusan oyunda neyin gercekciligini bekliyorsun ki? Ona bakarsan ucak havada hareketsiz duramaz. Siz blogun turune degil gorunumune bakin. Belki o zaman daha gercekci gorunur gozunuze.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Tamam da kuplerden olusan oyunda neyin gercekciligini bekliyorsun ki? Ona bakarsan ucak havada hareketsiz duramaz. Siz blogun turune degil gorunumune bakin. Belki o zaman daha gercekci gorunur gozunuze.
İyi o zaman bundan sonra hiçbir konu da eleştiri yapmayalım ''Oha süper olmuş daha iyisi olamaz '' falan diyelim geçelim.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben fizik aramıyorum.Sadece gerçekçi görünsün diyorum :(
Minecraftta gerçekçi görünmesini istemen bence çok yanlış :/
Minecraftta gerçeklik istiyorsan kendin yapabilirsin mesela.
Güzel veya kötü. Bu kadar basit. Çok gerçekçilik arıyorsa redstone motor da yapsın.
Kaan'ında dediği gibi redstonedan motor yaparsın demirden uçak yapabilirsin.
Bu oyunda herkes istediğini yapabilir.
_________
İlla gerçekçi olmasına gerek yoktur. Gerçekçilik istiyorsan git garrys moda orda yap uçağını arabanı

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Güzel veya kötü. Bu kadar basit. Çok gerçekçilik arıyorsa redstone motor da yapsın.
Sizin gerçeklik kavramınız ne zaten görüntü anlamında bir gerçekcilik istiyoruz uçağın motoru bile yok adama demezler mi bu uçak nasıl uçuyor sonuçta burada adı ''Uçak'' olan bir yapıdan bahsediyoruz o zaman azıcık uçağa benzesin değil mi?

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
İyi o zaman bundan sonra hiçbir konu da eleştiri yapmayalım ''Oha süper olmuş daha iyisi olamaz '' falan diyelim geçelim.
Ben sana elestiri yapma mi dedim? Build yaparken blogun turu degil gorunumu onemlidir.
Ben fizik aramıyorum.Sadece gerçekçi görünsün diyorum :(
Build konularinda blogun turu degik gorunumu onemlidir. Emin ol ki demir blogu bu yapiyi daha cirkin gosterecekti.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben sana elestiri yapma mi dedim? Build yaparken blogun turu degil gorunumu onemlidir.

Build konularinda blogun turu degik gorunumu onemlidir. Emin ol ki demir blogu bu yapiyi daha cirkin gosterecekti.
Zaten Red O yüzden ''güzel bir doku paketi kullanabilirsin'' dedi daha güzel ve gerçekci görünür niye bu kadar uzattınız anlamadım