İmla Kurallarının Önemi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İmzandan kaldır unu telüf hakku*
Okumak Bile Günahtır Bence Bu Yorumu :lol:
Çok üzücü. :(
gece 2 de aklına ne esti de bunu paylaştın birde teog var ona çalışsana zurun emmi :D
TEOG'u geçtim canüm*
Ahahaha bu kadar lahmacun yeme :D (Fotoğrafta çıkmamış ama olan yorum)
Ayran kafa yapıyoo. :(
OLAMAZ OLAMAZ KESİNLİKLE OLAMAZ!!
İmla hatasından dolayı cehenneme gidebilirsin diyen kişi de imla hatası yapmış :(
Üzücü. :(
Eses kalitesi harika yanlız :(
Bekeze*: Sıkaypi ekran paylaşımından alınan eses*
Saat gece iki buçuk pls*
Boş işler genel müdürü @Zurinqun.
Halkla ilişkiler uzmanı kaldı sadece.
Çok tatlısnı canım
resmime tıkla ve durumumda yazanı yap :)
Sen daha tatlısın Kemal abe. :3
En ufak virgül hatası bile insanın öbür tarafındaki hayatı sonsuza kadar mahvedebilirmiş ^^
Heağ. :(

*dat cevap mode on*

M

MUHDE

Ziyaretçi
Çok kafa yoran işler sonrası birden klavyeyi elinize aldığınızda bu gibi şeyler yazabilmeniz muhtemel kendime çok olduğu için biliyorum gerçi ben kafa yormasamda çok anlamsız şeyler yazıyorum şuanda yazdığım gibi o ayrı :(

//Edit: Gösterilen resim yüzlerce kez başka bir uzantıdan jpg ye dönüştürülmüş arkasının sarı olmasının sebebi jpg nin resimi koyulaştırmasıdır bulanıklaştırma şeklide aynı duruma ait hep hain jpg bunlar kullandırtmayalım :(

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok kafa yoran işler sonrası birden klavyeyi elinize aldığınızda bu gibi şeyler yazabilmeniz muhtemel kendime çok olduğu için biliyorum gerçi ben kafa yormasamda çok anlamsız şeyler yazıyorum şuanda yazdığım gibi o ayrı :(

//Edit: Gösterilen resim yüzlerce kez başka bir uzantıdan jpg ye dönüştürülmüş arkasının sarı olmasının sebebi jpg nin resimi koyulaştırmasıdır bulanıklaştırma şeklide aynı duruma ait hep hain jpg bunlar kullandırtmayalım :(
Anti-jpg :(

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0

.gif mi kullanacaz? Ben png kullanıyorum

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk