Naruto Shippuuden - Minecraft Uzumaki Naruto!(Kyuubi+Sage Mode)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok mu güzel bu fairy tail merak ettim şimdi bir de sword art online'ı merak ediyorum
Fairy Tail iyidir.Ama shounen olarak op ve katekyo hitman reborn üzerine tanımam.Sword art da güzel bir seri.Ve son olarak bir öneri daha yapayım
Sword art izliyorsan kesinlikle akame ga kill ve nanatsu no taizai(adı yanlış olabilir) izle onlar da güzel serilerdir.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Fairy Tail iyidir.Ama shounen olarak op ve katekyo hitman reborn üzerine tanımam.Sword art da güzel bir seri.Ve son olarak bir öneri daha yapayım
Sword art izliyorsan kesinlikle akame ga kill ve nanatsu no taizai(adı yanlış olabilir) izle onlar da güzel serilerdir.
Doraemonda bir shounendir. :D FAİRY TAİL EFSANEDİR. Ova 5 bölüm Mystogan Erza'nin ****lerini ellerkene. :p

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doraemonda bir shounendir. :D FAİRY TAİL EFSANEDİR. Ova 5 bölüm Mystogan Erza'nin ****lerini ellerkene. :p
Boo-byleri ellemesi sorun değil.Sorun mayonun iplerinin o şekilde koparken gizliden gizliye sansürlemeden saklamaya çalışmaları.
Ve shounen "genç adam" yani 7-18 yaş arası serilerdir.Diğer tür olan "seinen" genellikle ecchi ve hent-ai olarak ayrılır zaten doğramalı parçalamalı kanlı bir şey değilse.Yani gayet normal.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Boo-byleri ellemesi sorun değil.Sorun mayonun iplerinin o şekilde koparken gizliden gizliye sansürlemeden saklamaya çalışmaları.
Ve shounen "genç adam" yani 7-18 yaş arası serilerdir.Diğer tür olan "seinen" genellikle ecchi ve hent-ai olarak ayrılır zaten doğramalı parçalamalı kanlı bir şey değilse.Yani gayet normal.
Biliyoh bize öğretme lütfen :D Fairy Tail shounen hen-tai karşımı gibi.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sonra niye Naruto hokage olamıyor bunun yüzünden işte hep Minecraft'ta takılıyormuş!

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyoh bize öğretme lütfen :D Fairy Tail shounen hen-tai karşımı gibi.
henta-i kısmı sanırım unise-x(sansürlenir mi bilmiyorum önlem) olan eski kuruculardan olan ağaç gibi bir adam vardı(adını hatırlamıyorum 2 aydan beri takip etmiyorum)sanırım oradan kalma.Ama henta-i sayılmaya milyon şahit ister bence.Onun yerine Boku no Pico izle.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sword Art Online Güzelmiş önce onu bitiremyim bildiğime göre 25 bölüm sonra naruto bitsin en son fair tail vuhuu anime'ye doycam

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
henta-i kısmı sanırım unise-x(sansürlenir mi bilmiyorum önlem) olan eski kuruculardan olan ağaç gibi bir adam vardı(adını hatırlamıyorum 2 aydan beri takip etmiyorum)sanırım oradan kalma.Ama henta-i sayılmaya milyon şahit ister bence.Onun yerine Boku no Pico izle.
Kurucularinda Ağaç adam yok 1.Mavis 2.Hades 3.Makarov 4.Macau[bu bölümler saten felç :D] 5.Gildarts 6.Makarov[bu adamda ne ustaymiş be :D]

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kurucularinda Ağaç adam yok 1.Mavis 2.Hades 3.Makarov 4.Macau[bu bölümler saten felç :D] 5.Gildarts 6.Makarov[bu adamda ne ustaymiş be :D]
Başkanlar değil kurucu üyeler panpa.Makarov'un ölmesi için daha var benim kastım Mavis'in yanında 3 tane daha olan "kurucu" tayfası mangada vardı da adlarını hatırlamıyom.